Daima göz önündə olan, amma faydasını bilmədiyimiz bu VİTAMİN xərçəngin müalicəsi üçün 35 il bundan əvvəl qadağan edilib! Bütün sirrlər, həqiqətlər, i
Qadınsaytı.az SaqlamHeyat.az-a istinadən xəbər verir ki, şirəli, ətirli ərikləri həm uşaqlar, həm də ki, böyüklər çox sevir. Çünki onlar çox dadlı və faydalıdır. Əriyin yalnız meyvə ətini deyil, tumunuda istifadə edirlər.
Vitamin B17 xərçəngi diaqnozu qoyululan xəstələri sağaldır, amma dünya əczaçılıq şirkətləri bunu qəbul etmək istəmir. Niyə? axı onlar öz mənfəətini itirəcək.
Bu haqda yazmaq, bu mövzunu içtimailləşdirmək, mövzu üzrə ictimai debatlarda iştirak etmək qadağandır. Bu ACF-nin, Amerika Onkoloji Cəmiyyəti və Amerika Tibb Assosiasiyası oyunun bir hissəsidir. Bundan başqa, xəstələrin müalicəsi və onların həyatlarını xilas etmək üçün vitamin işlədən həkimlər onların ittihamları ilə üzləşib.
Biz bu vitamin sayəsində bu xəstəliyə qalib gələn qadının əhvalatını sizə çatdırırıq. O, tək xəstəliklə mübarizə aparırdı, kömək və ya bahalı priseduralardan istifadə etmirdi. Onun müalicəsi vitamin B17-nın administrasiyası iştirak edib və xərçəng tezliklə sağalıb. Qadın kimyəvi terapiya imtina edib və vitamin B17 qəbul etdiyi yeganə pereparat idi. İstəyirsən inan, istəyirsən inanma, bu terapiya, onun bədxassəli şişlərini məhv edib və o, yenidən xərçəngsiz və sağlam həyata qayığıb. O, düz 10 həftə ərzində gündə iki dəfə vitamin B17 qəbul edib, yəni təxminən gündə 300 qram ərik dənəsi...
В17 vitamini əsasən ərik, şaftalı, gavalı, albalı dənələrində, badamda, bəzi paxlalı bitkilərdə, üzüm və bir çox digər ərzaq məhsullarında da var. O cümlədən almanın toxumunun, taxıl, darı, kətan toxumu, mərcimnəyin tərkibində də aşkarlanıb ki, bu qidalardan demək olar ki istifadə etmirik.
f Paylaş