Dəmlənmiş çay bu vaxtdan sonra zəhərə çevrilir
Mütəxəssislər xəbərdarlıq edirlər ki, dəmlənmiş çayı uzun müddət saxlamaq yaxşı fikir deyil, çünki tez xarab olur.
Milli.Az xəbər verir ki, çinli tədqiqatçılar zərərli birləşmələrin çay dəmləndikdən cəmi 15 dəqiqə sonra onun tərkibində görünməyə başladığını müəyyən ediblər.
Səthdə parlaq bir qat yaranarsa, onu vaxtında tökmək lazımdır.
Bu qat patogen mikroorqanizmlərin oksidləşməsi və yayılması səbəbindən baş verir.
Mütəxəssislər maksimum fayda əldə etmək üçün çayın təzə dəmlənmiş şəkildə istehlak edilməli olduğunu vurğulayıblar. /BAKU.WS
Milli.Az









Qadınları orqazma çatdıran 7 seks pozası
Əkiz uşaq doğmaq üçün MÜTLƏQ OXUYUN
Yuxuda nar görmək görün nələrə işarə edirmiş?! İNANILMAZ!
Güllünün Ahmet Minquzzi üçün bəstələdiyi mahnını bu sənətçi oxuyacaq
Əlikram Bayramovun evində toy olacaq
Burak Özçivit Bakıya gəlir
Orqanlara bənzəyən qidalar
Hamiləlik testinin səhv göstərdiyi saatlar açıqlandı
Üzə dolğu etdirənlərə xəbərdarlıq: Kor ola bilərsiniz
Xalq artisti Simarə İmanova nənə oldu
Meqanın atası ölüm ayağındadır
Şəbnəm özünə təmtəraqlı ad günü edəcək