Yarpaq dolmasını qatıqla yeyənlərə xəbərdarlıq
Yarpaq dolmasını qatıqla yeməyin zərərləri əsasən fərdi qida həssaslığından və müəyyən tibbi hallardan asılıdır. . xəbər verir ki, sağlam insanlar üçün dolmanın qatıqla yeyilməsi zərərsizdir. Buna baxmayaraq bəzi hallar
Gündüz qısaca yatmağın FAYDALARI
İnsanlar bəzən çox yorğun olduqları zaman günü hansı saatı olmasının fərqi olmadan yuxuya dalırlar. Bəzən qısa yuxuya getmək insan üçün çox xeyirlidir. -ə istinadən bildirir ki, uxu ehtiyacı ilk növbədə iki fizioloji prosesl
Gündüz yatmağı zərərləri var?
Yaşlı insanlarda gündüz yuxululuğunun artması, gündüzlər yatmaq, ya da gecəni gözləmədən yuxusunun gəlməsi ciddi problemdən xəbər verə bilər. medicina-a istinadən xəbər verir ki, alimlər 445 nəfər 70-76 yaş arası insan üzərind
Uşağınız niyə yalan danışır? - SƏBƏBLƏR
Yalan danışmaq xoşagəlməz bir haldır. Uşaqlar valideynlərinə yalan danışmağa başlayanda isə vu hal daha da qəlizləşir. Niyə uşaqlar valideynlərinə yalan danışır?. -a istinadən bunun səbəblərini sizə təqdim edir:. 1. Uşaqla
Bu qidalarla xərçəng riskini azaltmaq olar - SİYAHI
Müəyyən qidaların müntəzəm qəbulu kolorektal xərçəngə tutulma riskini təxminən 30% artıra bilər. xəbər verir ki, kişilərdə xərçəng riskini azaltmağa kömək edən qidalar arasında əsasən aşağıdakılar tövsiyə olunur:. Antioksidantlarl
Saç ağarmasının qarşısını ala bilərik?
Ağarmış saçlar, üzdəki qırışlar kimi, qocalığın çoxsaylı əlamətlərindən biri hesab olunur. Bir çox insan saç ağarması prosesini geri qaytarmağın mümkün olub-olmadığı ilə maraqlanır. -ə istinadən bildirir ki, 2021-ci ild
Nanəli-limonlu çayın möcüzəvi faydaları
Türkiyədə xalq təbabətinin ən yayılmış məlhəmi sayılan nanə və limon içkisinin nəyə faydalı olduğu xüsusilə qış aylarında xəstəliklərdən qorunmaq istəyənlərin ən çox verdiyi suallardandır. Nanə və limon təbii şəfa mənbəyidi
Yumurtanın əsas faydalı xüsusiyyətləri
San Dieqo Kaliforniya Universitetinin alimləri müəyyən ediblər ki, həftədə iki-dörd yumurta yemək qanda xolesterinin səviyyəsini aşağı salır. -a istinadən xəbər verir ki, araşdırmanın nəticələri "Nutrients" jurnalınd