Ən yaxşı qış maskaları. 3 RESEPT

Ən yaxşı qış maskaları. 3 RESEPTSoyuq fəsillərdə dəriyə xüsusi qulluq lazımdır.
Təzə meyvə və tərəvəzlərin az olması, soyuq küləkli hava, evin havasını qurudan isitmə sistemləri - bütün bunlar dərinin vəziyyətinə çox mənfi təsir edir, dərini qocaldır, solğun və baxımsız edir.
Souyuq fəsillərdə kosmetik maskaların istifadəsi xüsusilə vacibdir. Belə maskaları həftədə 2-3 dəfə edin.
Sizə ən yaxşı qış maskalarının reseptlərini təqdim edirik.
1. Bananlı maska. Yarım banan əzilir, 1 çay qaşığı zeytun yağı (yağlı dəri üçün 1 x.q. qatıq) əlavə olunur, yaxşı qarışdırılır, təmiz üz dərisinə çəkilir, 20 dəqiqədən sonra ilıq suda isladılmış pambıqla silinir.
2. Xurma ilə maska. Yarım xurman əti əzilir, 1 yumurta sarısı, 1 x.q. yağlı xama (yağlı dəri üçün 1 x.q. yağsız kəsmik) əlavə olunur, qarışdırırlır. Maskanı çəkin və 20 dəqiqə saxlayın.  
3. Vitaminli maska (quru dəri üçün). 1 x.q. gənəgərçək yağı 1 x.q. zeytin yağı ilə qarışdırılır, 2 kapsul aevit vitamini (apteklərdə satılır) əlavə edilir, qarışdırılır. Maskanı su hamamında bir qədər qızdırın. Tənzif götürüb göz və burun üçün dəliklər kəsin, tənzifi yağda isladın və üz dərisinə qoyub 20 dəqiqə saxlayın. Yağın qalıqlarını ehtiyatla silin.        

Mətbəx     Baxılıb: 1670   Tarix: 18 may 2019
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Şəfaverici Itburnu Içkisi – Resept

E vitamini ilə zəngin olan itburnu bitkisinin dəri üçün də faydalı olduğu məlum olub. Hətta bir çox dəriyə qulluq vasitələrinin tərkibinə itburnu ekstraktı və yağı əlavə edilir. Bu bitkini olduğu kimi yemək bir qədər çətindir

.

Badımcan Pizzası

Yəqin ki, badımcanı nə qədər çox sevdiyimi bilirsiniz. Badımcanla klassik dolma, cığırtmadan tutmuş, Çin mətbəxində badımcanın hazırlanması və bir çox başqa reseptlər ilə sizinlə artıq paylaşmışam. Bu gün isə sizə bosta

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Balqabaq yeməyi resepti üçün maddələr 5 nömrə orta balqabaq bir nömrə orta soğan 3 diş sarımsaq 4 yemək qaşığı zeytun yağı bir nömrə böyük pomidor 1/2

Balqabağın toxumlu hissələrini yemək hazırlayarkən istifadə etməyin, çünki yeməyi sulandırmaz. Rəndələnmiş balqabaqlı balqabağın hazırlanmasında da istifadə edə bilərsiniz. İstəsəniz balqabağı yarıya bölün. Tava içərisin

.

Mövsümi şorba: Düyü Yoğurt Şorbası Resepti

Pirinç Yoğurt Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. litr. Bu. 5-6. yemək qaşığı. düyü. bir. yemək qaşığı (yığma). Şöhrət. bir. nömrə. yumurta. 1.5. su şüşəsi. qatıq. 2 -ci. çay qaşığı. duz. bir. desert qaşığı. quru nanə. Yuxarıdakıla

.

Keçi pendirli armud salatı

Lazım olan ərzaqlar. 50 qr keçi pendiri. 2 ədəd armud. 2 dəstə kahı. 2-3 xörək qaşığı xırdalanmış qoz. 2 çay qaşığı bal. 1 xörək qaşığı zeytun yağı. Limon şirəsi. Hazırlanması :. İlk əvvəl qrmudu fal-fal doğrayın. Zeytu

turlar.az

sonxeber.az maskalar toy makiyajlari geyim seçimi duzlu xəmir işləri 2024 geyimi serebral iflic usaqlar zire yagi sac ucun ağır itki kahfe fali qaynana baldıza aid hakışta hakista sozler