Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti
Tərkibi (1.8 L qazana)
Yerkökü - 100 q
Qırmızı soğan - 150 q
Kərəviz - 60 q
Mal əti bonfili - 300 qr
Mərci - 120 q
Təzə bolqar bibəri - 200 q
Zeytun yağı - 50 q
Kərə yağı - 50 q
Pomidor sousu - 400 q
Soyulmuş sarımsaq - 20 q
Dəfnə yarpağı - 1 q
Mərcan - 15 q
Duz - 5 q
Torpaq qara bibər - 5 q
Su - 1,1 L
Əlavə olaraq hər xidmətdə:
Geniş qaynadılmış makaron tagliatelle - 30 q
Grana Padano pendir - 10 q
Mal əti bulyonunu qaynadın. Yerkökü, kərəviz, soğanı sarımsaq və marjoram ilə zeytun yağında qızardın, orta kublara kəsin, pomidor sousunu tərəvəzlərə əlavə edin, bişirin.
Əvvəlcədən isladılmış mərciməkləri bişirin. Mərci demək olar ki, hazır olduqda, hazırlanmış tərəvəzləri pomidorla əlavə edin, hazır vəziyyətə gətirin, duz və istiot əlavə edin.
Parmesan pendir və qaynadılmış tagliatelle ilə xidmət edin.









Qadınları orqazma çatdıran 7 seks pozası
Əkiz uşaq doğmaq üçün MÜTLƏQ OXUYUN
Yuxuda nar görmək görün nələrə işarə edirmiş?! İNANILMAZ!
Daha yaxşı cinsi həyatın sirri bu qidalanma tərzində imiş - açıqlama
Gənclər arasında ən çox bu xərçəng növü yayılmağa başladı - xəbərdarlıq
Qazlı suyun bilinməyən faydaları
Qoxubilmə hissinin itməsi ciddi xəstəlik xəbərçisidir - Diqqət
Özbaşına atılan ağrıkəsicilər böyrəklərin "evini yıxır" - Açıqlama
Dərmansız yüksək təzyiqin qarşısını belə alın - Kardioloqdan məsləhət
Oğluma ata ola bilmədim' - Gülüstan Əliyeva
Bir dəfə ək, illərlə yığ – eyni kökdən dəfələrlə məhsul verir
Su, yaşıl çay və kefiri unudun - Ən sağlam içki bu imiş
Ozan Güven həbs olunacaq
Mehman məndən qat-qat aşağı adamdır' - Ələkbər