Yumurtalı ət ruleti (foto resept)

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)Tərkibi:

Farş- 500 q

Soğan- 1 ədəd

Sarımsaq- 1 diş

"Best cow" kərə yağı- 50 q

Şüyüd- 1 dəstə

Yumurta- 3 ədəd

Duz-istiot

Hazırlanması:

Soğanı xırda-xırda doğrayıb kərə yağında ızarana qədər bişiririk. Soğanın üzərinə sarımsaq da əlavə edirik. Sonra soğanı ətin üzərinə əlavə edirik. Şüyüdü xırda-xırda doğrayıb ətin üzərinə əlavə edirik. Duz-istiot səpip qarışdırırıq. 1 ədəd də yumurtanı ətə əlavə edib qarışdırırıq. Əti iki hissəyə ayırırıq. Xəmiri şəkildə gördüyünüz kimi açıb üzərinə ətin bir hissəsini əlavə edirik. 2 yumurtanı əvvəldən bişiririk.

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)

Yumurtaları iki hissəyə bölüb ətin üzərinə şəkildə gördüyünüz kimi yerləşdiririk.

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)

Sonra ətin qalanını yumurtaların üzərində əlavə edib forma veriririk. Xəmirin qıraqlarını 2 sm enliyində kəsirik.

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)

Və şəkildə gördüyünüz kimi bir-birinin üzərnə çeviririk. Üzərinə yumurta sarısı çəkirik. 200 dərəcədə 1 saat bişirmək lazımdır.

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)
Dadlı ruletimiz hazırdır.

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)
Nuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 2790   Tarix: 08 oktyabr 2021
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Ev şəraitində pendirin hazırlanma qaydası

Lazım olan məhsullar:. 3 litir süd. 300 qram xama. 2 ədəd yumurta. 1 yemək qaşığı duz. Qeyd edək ki, bu reseptlə 600 qram pendir hazırlanır. Hazırlanma qaydasını videoda izləyin. Nuş olsun!

.

Düyü Salatı

Ərzaqlar. 2 kasa düyü. 1 kasa qarışıq yaşıl noxud. 2 budaq təzə soğan. ½ dəstə cəfəri. 8-10 ədəd gavalı turşusu. 1 kasa dənələnmiş qarğıdalı. 2 st. limon suyu. Zeytun yağı, duz, pul bibər. Hazırlanması. Təzə soğan və cəfər

.

Bulkada julyen

Tərkibi. 2 ədəd bulka (hamburger bulkası). 5 ədəd göbələk. 1 ədəd toyuq filesi. 100 qr Holland pendiri. 400 ml süd. 4 xörək qaşığı un. 30 qr kərə yağı. duz. istiot. Hazirlama qaydasi. Öncə toyuq filesini xırda kub şəklind

.

Şimal bölgəsinin ən fərqli yeməklərindən biri

Sürhüllü Azərbaycanın şimal-qərb zonasına, əsasən Qax, (İlisu, Sarıbaş, Ağçay, Qaşqaçay), Zaqatala və Balakən rayonlarına, qismən Quba, Xaçmaz və Gəncəbasar bölgələrinə məxsus xəmir yeməyidir. Xüsusilə qış aylarında yeyilə

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Mayonezli Çiyələk Piroqu

Bizim mayonezə olan sevgimizi izah etmək çətindir, amma bu reallıqdır ki, mətbəximizdə mayonez həmişə geniş istifadə olunub. Çox az adam bilir ki, mayonezlə təkcə salatlar hazırlamaq olmur. Ondan həmçinin şirniyyatlarda d

.

Kiçik Qablarda Kükü

Hamının tanıdığı kükünü bu formada süfrəyə təqdim etsəniz əminəm ki, çox maraqlı və fərqli olacaq. Kiçik maffin qablarında sobada hazırlanan göyərti küküsü həm isti yemək, həm isti qəlyanaltı və ya qarnir kimi ət yeməklərini

.

Toyuq əriştə şorbası

Hamı bilir ki, hamı sağlam olmaq üçün hər gün ilk yeməkləri yeməlidir. Toyuq şorbaları əla sağlam bir yemək seçimidir. Müxtəlif şorbalar var - düyü ilə, qarabaşaq yarması, əriştə və ya kartof ilə. İndi demək olar ki, hə

turlar.az

geyim və ayaqqabılar yay geyimləri 2025 gelinlikler mədə xorası bilik haqqinda atalar sozleri efirde soyunan aparici zaur ve gunay kosmetika ariqlamaq ginekoloq maya maskasi big.az hakışda