Yumurtalı ət ruleti (foto resept)

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)Tərkibi:

Farş- 500 q

Soğan- 1 ədəd

Sarımsaq- 1 diş

"Best cow" kərə yağı- 50 q

Şüyüd- 1 dəstə

Yumurta- 3 ədəd

Duz-istiot

Hazırlanması:

Soğanı xırda-xırda doğrayıb kərə yağında ızarana qədər bişiririk. Soğanın üzərinə sarımsaq da əlavə edirik. Sonra soğanı ətin üzərinə əlavə edirik. Şüyüdü xırda-xırda doğrayıb ətin üzərinə əlavə edirik. Duz-istiot səpip qarışdırırıq. 1 ədəd də yumurtanı ətə əlavə edib qarışdırırıq. Əti iki hissəyə ayırırıq. Xəmiri şəkildə gördüyünüz kimi açıb üzərinə ətin bir hissəsini əlavə edirik. 2 yumurtanı əvvəldən bişiririk.

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)

Yumurtaları iki hissəyə bölüb ətin üzərinə şəkildə gördüyünüz kimi yerləşdiririk.

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)

Sonra ətin qalanını yumurtaların üzərində əlavə edib forma veriririk. Xəmirin qıraqlarını 2 sm enliyində kəsirik.

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)

Və şəkildə gördüyünüz kimi bir-birinin üzərnə çeviririk. Üzərinə yumurta sarısı çəkirik. 200 dərəcədə 1 saat bişirmək lazımdır.

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)
Dadlı ruletimiz hazırdır.

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)
Nuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 2620   Tarix: 08 oktyabr 2021
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Bulqur salatı (Kısır)

Türkiyədə hansı məclisə getsən, hardasa 90 faizində kısır adlı salatı süfrədə görə bilərsiniz. Elə Türkiyədən kənarda yaşayan türklərin süfrələrində də. Mən onu birinci dəfə dadandan sonra o qədər bəyənmişəm ki, Türk məclislərin

.

Badımcan Salatı

Fərqli dadı olan bu salatı hamıya hazırlamağı məsləhət görərdim. Əminəm ki, çox bəyəniləcək. Lazım olan ərzaqlar:. 4-5 ədəd orta boy badımcan. 3 ədəd pomidor. 1-2 ədəd bibər. 250 qr toyuq döş əti. keşniş. şüyüd. bitki yağı

.

Kələm Salatı

Ərzaqlar. Kələm — 300 q. təzə pomidor — 4 əd. pendir (bərk sort) — 150 q. göyərti (şüyüd, cəfəri) — 50 q. duz – zövqə görə. mayonez. Hazırlanması. Kələm doğranır, duzlanır ,azacıq sıxılır ki bir qədər suyunu buraxsın. Pomidorla

.

Şimal bölgəsinin ən fərqli yeməklərindən biri

Sürhüllü Azərbaycanın şimal-qərb zonasına, əsasən Qax, (İlisu, Sarıbaş, Ağçay, Qaşqaçay), Zaqatala və Balakən rayonlarına, qismən Quba, Xaçmaz və Gəncəbasar bölgələrinə məxsus xəmir yeməyidir. Xüsusilə qış aylarında yeyilə

.

Şəfaverici Itburnu Içkisi – Resept

E vitamini ilə zəngin olan itburnu bitkisinin dəri üçün də faydalı olduğu məlum olub. Hətta bir çox dəriyə qulluq vasitələrinin tərkibinə itburnu ekstraktı və yağı əlavə edilir. Bu bitkini olduğu kimi yemək bir qədər çətindir

.

Mayonezli Çiyələk Piroqu

Bizim mayonezə olan sevgimizi izah etmək çətindir, amma bu reallıqdır ki, mətbəximizdə mayonez həmişə geniş istifadə olunub. Çox az adam bilir ki, mayonezlə təkcə salatlar hazırlamaq olmur. Ondan həmçinin şirniyyatlarda d

.

ƏTLİ NOXUDLU SOUS, İSTİ YEMEK RESEPTLERİ

Resept. 250 q. ət,. 1 xörək qaşığı yumuru düyü,. 1 xörək qaşığı tamat,. Yarım stəkan noxud,. 2 ədəd soğan,. 2 ədəd kartof. Sarıkök,. 1 diş sarımsaq,. 1 xörək qaşığı un,. 4-5 xörək qaşığı su,. Qırmızı bibər tozu,. Ət otu,

.

Düyü Salatı

Ərzaqlar. 2 kasa düyü. 1 kasa qarışıq yaşıl noxud. 2 budaq təzə soğan. ½ dəstə cəfəri. 8-10 ədəd gavalı turşusu. 1 kasa dənələnmiş qarğıdalı. 2 st. limon suyu. Zeytun yağı, duz, pul bibər. Hazırlanması. Təzə soğan və cəfər

turlar.az

makiyaj instagram geyim dəbləri kosmetoloq asan aliment almaq bulka reseptləri doğuşa hazırlıq kosmetika rus dilini öyrənək 2 ci dərs atalar sözləri ginekoloq maskalar tərəzi