Padimcan pancake resepti

Padimcan pancake reseptiNə vaxtsa badımcanlı pancake alacaqsınız? Damağınızı qıracaq dadlı bir reseptlə buradayıq. Çalışdığımız dadlardan birindən badımcanlı pancake resepti.

Gündüz masası üçün, çayın yanında, qonaqlarınıza yemək və ya isti qəlyanaltı olaraq fərqli və qeyri -adi bir dad axtarırsınızsa, bu resept sizin üçündür. Bir az səylə sevdiklərinizə ürəklərini qızdıracaq badımcanlı pancake resepti ilə gözəl bir dad təqdim edə bilərsiniz.

Xəmir üçün:

3 stəkan un
Bu
1 çay qaşığı duz
Daxili harç üçün:

4 badımcan
2 ədəd pomidor
5-6 yaşıl bibər
2 diş sarımsaq
1 çay qaşığı duz
Yarım stəkan yağ
2 xörək qaşığı tomat pastası
Patlıcan pancake resepti
Patlıcan pancake hazırlanması
İstehsal:

Badımcanları soyduqdan sonra kublara kəsək. Pomidorların qabığını soyub kublara kəsək. Toxumları bibərdən çıxarırıq və kiçik parçalara ayırırıq.
Qapalı tavanın alt qatına badımcan, üst mərtəbəyə bibər və üstə pomidor qoyaq. Sonra incə doğranmış sarımsaq, 2 xörək qaşığı tomat pastası, yarım stəkan yağ və 1 çay qaşığı duz əlavə edib qapağı bağlayın.
Gəlin sobanın üstünə qoyaq və aşağı salın. Çox qarışdırmadan yavaş -yavaş bişirin. Doldurmağımız bişdikdən sonra sərinləsin və bu arada xəmirimizi hazırlayaq.
Hamurumuz üçün yalnız un, duz və su qarışığını alacağıq. Unu qaba qoyduqdan sonra üzərinə 1 çay qaşığı duz əlavə edin. Ortanı açaraq yavaş -yavaş su əlavə edərək yumşaq bir xəmir hazırlayaq.
Ələ bir az yapışqan olması, xəmiri asanlıqla yuvarlamağımızı təmin edəcək. Qoz ölçüsündə toplara kəsib təmiz bir parça ilə örtürük. Bu arada, Teflon tavamızı orta istiyə qoyaraq qızdıraq. Bezləri 5 dəqiqə dincəldikdən sonra yuxarı və aşağı süzərək bezi açaq. Daxili harç qoyub yarım ay şəklində bağlayaq.
Kenardakı artıq xəmiri səliqəli şəkildə kəsək. Bu proses üçün xəmir kəsiciniz yoxdursa, yuvarlaq bir çaydan istifadə edə bilərsiniz. Çayın dibini hamurun üstünə keçirək ki, artıq xəmir qalmasın. Yağsız tavaya qoyaq. Gəlin gözəl bişirək.
Kağızla örtülmüş bir tepsiyə götürün. Tepsiyə apardıqdan sonra bir az yağla yağlayaq. Patlıcan pancake -lərimizə isti xidmət edək.

Mətbəx     Baxılıb: 29590   Tarix: 15 oktyabr 2021
f Paylaş


xidmetler

Oxşar xəbərlər

.

Qarğıdalı keksi

Tərkibi. 1 litr süd. 250 qr qarğıdalı unu. 120 qr şəkər tozu. 50 qr yağ. 3 ədəd yumurta. ½ vanil çubuğu. 3-4 dilim təzə ananas (və ya konservi)

.

Şimal bölgəsinin ən fərqli yeməklərindən biri

Sürhüllü Azərbaycanın şimal-qərb zonasına, əsasən Qax, (İlisu, Sarıbaş, Ağçay, Qaşqaçay), Zaqatala və Balakən rayonlarına, qismən Quba, Xaçmaz və Gəncəbasar bölgələrinə məxsus xəmir yeməyidir. Xüsusilə qış aylarında yeyilə

.

Bulqur salatı (Kısır)

Türkiyədə hansı məclisə getsən, hardasa 90 faizində kısır adlı salatı süfrədə görə bilərsiniz. Elə Türkiyədən kənarda yaşayan türklərin süfrələrində də. Mən onu birinci dəfə dadandan sonra o qədər bəyənmişəm ki, Türk məclislərin

.

Kələm Salatı

Ərzaqlar. Kələm — 300 q. təzə pomidor — 4 əd. pendir (bərk sort) — 150 q. göyərti (şüyüd, cəfəri) — 50 q. duz – zövqə görə. mayonez. Hazırlanması. Kələm doğranır, duzlanır ,azacıq sıxılır ki bir qədər suyunu buraxsın. Pomidorla

.

Kəsmikli Bananli Tort

Ərzaqlar. 4 yumurta . 350 qram şəkər . 180 qram un . 5 xörək q. kakao tozu . 1 paket qabartma tozu . 4 xörək q. qaynar su . 250 qram kəsmik . 15 qram jelatin . 500 qram 33 %-li qaymaq . 4 ədəa banan . 100 qram tünd şokolad

.

Qədim yeməyimiz xaşlama resepti

Tərkibi:. 1 kq sümüklü ət (qoyun,quzu və ya mal). 5 ədədsoğan. 7 ədəd kartof. 3-4 ədəd bolqar bibəri. 2-3 ədəd pomidor. 2 ədəd dəfnə yarpağı. 1 çimdik qırmızı acı bibər tozu. duz, istiot. Hazırlanması:. İlk öncə ətı doğrayı

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi üçün Tərkibi. toyuq barabanı. limon. Narıncı. diş. sarımsaq. çay qaşığı. duz. bir. çay qaşığı. qara istiot. bir. çay qaşığı. zerdeçal. bir. desert qaşığı. yer qırmızı bibər. Narıncı. təz

turlar.az

adlarin menasi yay kolleksiyasi toy makiyaji sekilleri badimcan kartof bizim məşhurlar infarkt elametleri kişi xəyanəti kosmetika novruz bayramına aid hakışta xərçəng bürcü xeyanet sirin qogal yutube