Balqabaq yeməyi resepti üçün maddələr 5 nömrə orta balqabaq bir nömrə orta soğan 3 diş sarımsaq 4 yemək qaşığı zeytun yağı bir nömrə böyük pomidor 1/2

Balqabaq yeməyi resepti üçün maddələr 5 nömrə orta balqabaq bir nömrə orta soğan 3 diş sarımsaq 4 yemək qaşığı zeytun yağı bir nömrə böyük pomidor 1/2Balqabağın toxumlu hissələrini yemək hazırlayarkən istifadə etməyin, çünki yeməyi sulandırmaz. Rəndələnmiş balqabaqlı balqabağın hazırlanmasında da istifadə edə bilərsiniz. İstəsəniz balqabağı yarıya bölün. Tava içərisinə bir sıra düzün və bişirin.

Tomat pastası əvəzinə mövsümi və şirəli rendelenmiş pomidor istifadə edə bilərsiniz, düyü yerinə bulqur istifadə edərək istəyinizə uyğun olaraq düz bişirə bilərsiniz.

Balqabaq yemək resepti necə hazırlanır?
Bir tavada 4 xörək qaşığı zeytun yağı qızdırın və üzərinə 1 xörək qaşığı doğranmış soğan əlavə edin və çəhrayı rəng alana qədər qızardın.
balqabaq yeməyi-addım-1
3 diş doğranmış sarımsaq və yarım çay qaşığı tomat pastası əlavə edin və ətirli olana qədər qızardın.
kabak-yemegi-adim-2
Soyulmuş və doğranmış 1 böyük pomidor əlavə edin və qovurmağa davam edin.
kabak-yemegi-adim-3
5 ədəd doğranmış orta ölçülü balqabaq, hər birinə 1 çay qaşığı duz və istiot, 2 xörək qaşığı yuyulmuş düyü və 2 stəkan qaynar su əlavə edib orta istilikdə bişirin.
kabak-yemegi-adim-4
Pişirdikdən sonra 1 ovuc doğranmış şüyüd əlavə edib qarışdırın.
kabak-yemegi-adim-8
İsti xidmət edin.
kabak-yemegi-adim-9

Balqabaq qabını əvvəlcədən zeytun yağı ilə hazırlayıb soyuduqdan sonra xidmət edə bilərsiniz.

Balqabağı dondurucuda necə saxlamaq olar?
Şübhəsiz ki, yayda təzə, ləzzətli balqabaq tapa bilərik. Ancaq digər mövsümlərdə bu ləzzətli balqabağı yemək istədikdə, yay yeməkləri hazırlamaq şansımız da olur. Bütün il boyu sevdiyiniz tərəvəzləri doyunca yeməyi sevənlərdən birisinizsə və mümkünsə bunun ən sağlam yollarını kəşf etmək istəyənlərdənsinizsə, davam edin. Budur bütün fəndlər: Addım -addım Balqabağı Dondurucuda Necə Saxlamalı?

Mətbəx     Baxılıb: 2555   Tarix: 27 sentyabr 2021
f Paylaş


xidmetler

Oxşar xəbərlər

.

Gül kələmi pendirlə

Gül kələmi ən faydalı tərəvəzlərdən biridir. Təəssüf ki, bizdə bu tərəvəzdən az istifadə olunur. Bu gün biz sizə çox dadlı və faydalı yemək reseptini təqdim edirik - gül kələmi pendirlə. Lazım olan məhsullar:. - gül kələm

.

Fərqli Dad: Sobada Kartof Dolması

Hər birimizin mətbəxində olan kartofdan bir çox yeməklər hazırlanır. Bəs kartofdan hazırlanan dolma yemisinizmi? Klassik dolmalardan fərqli olaraq asan hazırlanır və dadlı bir yeməkdir. hər kəsin bəyənəcəyi sobada karof dolmasını

.

Keçi pendirli armud salatı

Lazım olan ərzaqlar. 50 qr keçi pendiri. 2 ədəd armud. 2 dəstə kahı. 2-3 xörək qaşığı xırdalanmış qoz. 2 çay qaşığı bal. 1 xörək qaşığı zeytun yağı. Limon şirəsi. Hazırlanması :. İlk əvvəl qrmudu fal-fal doğrayın. Zeytu

.

Balqabaqlı Keks (Video)

Keçən yazımda sizə balqabaq püresinin reseptini yazmışdım. Bu gün isə onu istifadə edəcəyik və Amerikada bu fəsildə çox məşhur olan balqabaqlı keks bişirəcəyik. Bu keksin müxtəlif resepti var, mənim təqdim edəcəyim isə dəfələrl

.

Asan Və Ləzzətli: 300 Kaloridən çox Olmayan 7 Yemək

Karnabahar gratin. Kalori - təxminən 250 kalori. Tərkibi:. Gül kələmi - 1 ədəd. Süd - 0,5 l. Krem - 100 ml. Sarımsaq - 3 diş. Sərt pendir - 100 q. Kərə yağı - 25 q. Dadmaq üçün duz. Zövqə görə üyüdülmüş ağ istiot. Pişirm

.

Şimal bölgəsinin ən fərqli yeməklərindən biri

Sürhüllü Azərbaycanın şimal-qərb zonasına, əsasən Qax, (İlisu, Sarıbaş, Ağçay, Qaşqaçay), Zaqatala və Balakən rayonlarına, qismən Quba, Xaçmaz və Gəncəbasar bölgələrinə məxsus xəmir yeməyidir. Xüsusilə qış aylarında yeyilə

.

Bulqur salatı (Kısır)

Türkiyədə hansı məclisə getsən, hardasa 90 faizində kısır adlı salatı süfrədə görə bilərsiniz. Elə Türkiyədən kənarda yaşayan türklərin süfrələrində də. Mən onu birinci dəfə dadandan sonra o qədər bəyənmişəm ki, Türk məclislərin

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

turlar.az

sonxeber.az=https://sonxeber.az=sonxeber.az hamiləlik toy gecesi qadin dunyasi ana südü artırmaq gözəllik sirləri quru yemekler hakista xina porno pizza dovsan englishdilində qulaq gulmeli hakista