Gürcü xingəli (foto resept)
Tərkibi:
Xəmir üçün:
3 st. un
1 st.su
1 yumurta
duz
İç üçün:
250 qr yağlı qoyun əti
200 qr mal əti
3 baş soğan
Su
Qırmızı və qara istiot
duz
Hazırlanması:
Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulur və 20-30 dəqiqəlik dincəlməyə qoyulur.
İç üçün ət soğanla birlikdə maşından keçirilir,üzərinə su əlavə edilərək bişirilir, duz və istiotlat vurulur. Xəmir kiçik hissələrə ayrılır,kündələnir.
Hər kündə yayılaraq içinə qiymə qoyulur.
Böyük kündə yayıb şəkildəki kimi də kəsib içlərini doldura bilərsiniz.
Xəmirin kənarı şəkildə göstərildiyi qaydada bükülür.
Hazır xingəllər ağzı qapalı qazanda əvvəlcədən qaynadılmış duzlu suda 11-15 dəqiqə bışırilir.
Nuş olsun!









Vətən haqqında bayatılar
Ehtiraslı öpüşmək üçün bunlara mütləq əməl edin
İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Qaravəllilər
Arzuolunmaz hamiləlik
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Bu məşqin 1 dəqiqəsi gəzməkdən 6 dəfə daha təsirlidir
Səhərlər enerjili oyanmağın sirri: Yatmazdan əvvəl otağınıza qoyun
Az siqaret çəkmək də öldürür- Erkən ölüm riski 60% artır
Həkimlər panikada: "COVID"ə bənzər yeni virus
2 yaşa qədər uşaqlara qətiyyən belə dərmanları vermək olmaz - Xəbərdarlıq
Şalqamın faydaları və gündəlik istifadənin nəticələri
20 günlük stress ömrü 10 saat qısaldır - Psixoloq