Ən zəhərli 10 məhsul
Bəzi qidaların tərkibində zərərli maddələr ola bilər.
Milli.Az lent.az-a istinadən xəbər verir ki, onlar həddindən artıq olduqda orqanizmdə toplana və daxili orqanların zədələnməsinə, mühüm daxili proseslərin pozulmasına və sağlamlığın ümumi pisləşməsinə səbəb ola bilər.
Bu təhlükəli qidaların siyahısına qablaşdırılmış şirələr, şəkərli qazlı içkilər, təmizlənmiş yağlar, yarı şirin şərablar, marqarin, az yağlı süd məhsulları, təmizlənmiş taxıllar daxildir.
Bundan əlavə, kolbasa, kəsmik məhsulları və çipslərin tərkibində çoxlu miqdarda kanserogen var və mütəxəssislərin fikrincə, gündəlik rasiondan xaric edilməlidir.
Milli.Az / news.milli.az









Uşağın cinsiyyətini Çin təqvimi ilə hesablayın! - 95% DOĞRU
Azərbaycan toylarında yengə nə üçün lazımdır?
Yuxuda sevişmək nəyə yozulur?
Cinsi əlaqə zamanı nə etmək lazımdır?
Yaşı 5-dən az olan uşaqlara diqqət - Təhlükə var
Yaddaşı gücləndirən iki təbii qoxu - Mütəxəssislər tövsiyə edir
Hansı kosmetoloqlardan razı qalmısız? - SORĞU
Çipsdən niyə imtina etmək lazımdır? - Kardioloqlar açıqladı
Qəhvə "Alzeymer" xəstəliyindən xilas edir - ARAŞDIRMA
MadTeen-in səhhətində problem yarandı - Səhnədən gedir
Diabet və diş sağlamlığı arasında kritik əlaqə üzə çıxdı
Sevgi ilə qurulan ailə də, dostluq da dağıla bilməz' - Fərda
Yalvar-yaxar edib efirimə gəlir, sonra da...' - Vüsalə onu tənqid etdi