Hamının zərərli bildiyi bu içki əslində xərçəng riskini 50% azaldır
Qəhvə polifenolları orqanizmdə iltihabi proseslərin intensivliyini 45%, qaraciyər xərçəngi riskini isə 50% azalda bilər.
Alimlər 472 min insanın vərdişləri və sağlamlığı ilə bağlı məlumatları öyrəndikdən sonra bu qənaətə gəliblər.
Bütün müşahidə müddəti ərzində 3,5 min xərçəng hadisəsi müəyyən edilib.
Müntəzəm olaraq qəhvə içənlər arasında qaraciyər xərçənginə ən az rast gəlinib. Üstəlik, təcrübə iştirakçıları siqaret çəksələr və alkoqol içsələr də təsir davam edib./BAKU.WS
Milli.Az









Siz kimsiniz ki, onu qınayırsınız?' - Səmradan Samirəyə dəstək
Kirkorov qızının ad günündə səhnəyə çıxacaq
8 mart – Beynəlxalq Qadınlar günü münasibətilə təbrik
Kişiləri ehtiraslandıran sözlər
Yuxuda sevdiyin insanı görmək
Özlərini müğənni adlandıran bəzi insanlar efirləri zəbt edib' - Leyla dilə gəldi
Oturaq həyat tərzi yerişi dəyişir - Araşdırma
4 manata keçəllikdən ömürlük qurtuldu - FOTO
Almaniyada 1000 manat olsa da, Azərbaycanda 3000-dir - Kosmetoloq və influencerlər icazəsiz satır
Çox addam ciddiyə almır - Ağır xəstəliklərin əlaməti ola bilər
Kişilərin yataqda ən böyük düşməni açıqlandı
Budun forması sağlamlıq problemlərini göstərirmiş
Fatimə yenidən plastik əməliyyat etdirəcək