Hamının zərərli bildiyi bu içki əslində xərçəng riskini 50% azaldır
Qəhvə polifenolları orqanizmdə iltihabi proseslərin intensivliyini 45%, qaraciyər xərçəngi riskini isə 50% azalda bilər.
Alimlər 472 min insanın vərdişləri və sağlamlığı ilə bağlı məlumatları öyrəndikdən sonra bu qənaətə gəliblər.
Bütün müşahidə müddəti ərzində 3,5 min xərçəng hadisəsi müəyyən edilib.
Müntəzəm olaraq qəhvə içənlər arasında qaraciyər xərçənginə ən az rast gəlinib. Üstəlik, təcrübə iştirakçıları siqaret çəksələr və alkoqol içsələr də təsir davam edib./BAKU.WS
Milli.Az









Bengü onunla tərəf müqabili olmaq istəyir
AYRILIQ İDDİASI - İrem Derici nişanlısını sildi
Sofi Terner və Kris Martinin yeni eşqə başladığı məlum olub
Conni Depp 'Milad nəğməsi' filmində rol alacaq
Dikdaban geyinən qadınların nəzərinə! - Həkimdən xəbərdarlıq
Bu xəstəlik dünyada sadəcə 13 nəfərdə var
Səhər yeyilən bu yemək başdan ayağa "zəhər"dir
Diş məcunları saçdan hazırlanacaq
Tanınmış dondurma markasında təhlükəli bakteriyalar aşkarlandı
Azərbaycanın "Uşaq Avroviziya 2025" səhnəsini Mads Enggaard quracaq
Kasıblar varlılardan daha çox insult keçirirlər - ARAŞDIRMA
Bəzi səs rejissorları toyda mikrafonumuzun səsini azaldır' - Aynurdan iddia
Kipr 'Avroviziya' təmsilçisini açıqladı
Nərmindən növbəti qələbə nəğməsi - AUDİO