Hamının zərərli bildiyi bu içki əslində xərçəng riskini 50% azaldır
Qəhvə polifenolları orqanizmdə iltihabi proseslərin intensivliyini 45%, qaraciyər xərçəngi riskini isə 50% azalda bilər.
Alimlər 472 min insanın vərdişləri və sağlamlığı ilə bağlı məlumatları öyrəndikdən sonra bu qənaətə gəliblər.
Bütün müşahidə müddəti ərzində 3,5 min xərçəng hadisəsi müəyyən edilib.
Müntəzəm olaraq qəhvə içənlər arasında qaraciyər xərçənginə ən az rast gəlinib. Üstəlik, təcrübə iştirakçıları siqaret çəksələr və alkoqol içsələr də təsir davam edib./BAKU.WS
Milli.Az









Uşağın cinsiyyətini Çin təqvimi ilə hesablayın! - 95% DOĞRU
Azərbaycan toylarında yengə nə üçün lazımdır?
Cinsi əlaqə zamanı nə etmək lazımdır?
Yuxuda sevişmək nəyə yozulur?
Hülya Avşar və məşhur fenomenə cinayət işi açıldı
Zita və Gita'nın ulduzu vəfat etdi
Məşhur aktyoru öldürən sürücünün həbsi tələb olunur
Stomatoloq öpüşməyin dişlərə faydasından danışdı
"Qazlı su içən qızlarda "bığ" çıxır" - Həkim
Diyetoloq: Uşağınıza bu balığı verməyin
Ukraynalı müğənni həmcinsi ilə evlənir - FOTOLAR
Nə yeməyi azaltmağa ehtiyac var, nə də idmana - Gündə 10 dəqiqə edirsən, arıqladır
'UNFORMAL'dan 'Avroviziya' iddiası: 'Təklif gələrsə, gedərik'