sebet.az onlayn maqazin

Kakos yağının bilmədiyiniz bitib-tükənməyən faydaları...

Kakos yağının bilmədiyiniz bitib-tükənməyən faydaları...Kokos yağı genişliyi onun unikallığı, bir çox faydalı maddələrin və mikroelementlərin tərkibi ilə izah olunur.
Saçla əlaqədar kökləri gücləndirmək üçün istifadə edilir, təbii rəng alır.
Hindistan qozu yağı da masaj olaraq istifadə edilir. Dəri cavanlaşır: hamar, elastik olur.
Həm də kokos yağı cildinizi nəmləndirir, bərpa edir, sakitləşdirir.
İçəridə olan bitki mənşəli yağ, Ərəb ətriyyatının bu şah əsərinin unikallığını izah edir. Həm tibbdə, həm də parfümeriyada istifadə olunur.
Sümük sisteminin gücləndirilməsi də bizim vasitəmizin üstünlüklərindən biridir.
Ümumiyyətlə, ərəb yağı bədəni cavanlaşdırır, güc, yüngüllük, gələcəyə güvən verir!

Sifariş üçün əlaqə: 055 239 54 49

MƏHSUL HAQQINDA ƏTRAFLI

Xəbərlər     Baxılıb: 1275   Tarix: 10 mart 2018
f Paylaş
Şərh yazmaq üçün sayta daxil olun.


DİGƏR XƏBƏRLƏR


sebet.az onlayn maqazin mp3 yukle
Mp3 yukle sayti


turlar.az
avia biletler

geyimler yaz geyimleri 2019 maskalar toy gecesi kelem tutmasinin hazirlanmasi otaq dizayni xalq təbabəti qisa saclarin yigilmasi xeberler son xeberler kosmetika təqvim saglamliq haqqinda meseller