Orqanizmi zəhərlərdən təmizləyən 5 məhsul
Toksikoloq, professor Mixail Kutışov özünün Teleqram kanalında detoksikasiyanı təşviq edən beş sadə məhsulu sadalayıb. xəbər verir ki, onun sözlərinə görə, yaşıl yarpaqlılar və göyərti bağırsaqlardan zərərli maddələrin çıxarılmasın
Hava soyuyanda niyə oynaqlarımız ağrıyır?
Bir çox insanlarda havanın kəskin dəyişilməsi (yağış, soyuq, külək) zamanı əhval-ruhiyyənin pozulması, müxtəlif ağrılar və s. olur. Buna meteohəssaslıq deyilir. Ümumdünya Səhiyyə Təşkilatının məlumatlarına görə, dünyada yaşaya
Kababı bu qatqılarla yemək olmaz
Kabab, xüsusən quzu kababı zülal istehlakı üçün ən uyğun yeməkdir. xəbər verir ki, Rusiya Səhiyyə Departamentinin baş dietoloqu Antonina Starodubova sağlamlığa zərər verməyən kabab miqdarını açıqlayıb. "Hər kiloqra
Kokosun faydaları
Təbii qidalar arasında sağlamlıq üçün faydalı olan qidalardan biri də kokosdur. . qafqazinfo-ya istinadən xəbər verir ki, kokos özünəməxsus ecazkar qoxusu və dadı ilə seçilir. Kokos həzm sisteminin sağlam işləməsini dəstəkləyir
Göz allergiyasının səbəbi düşündüyünüzdən fərqli ola bilər
Göz allergiyası düşündüyünüzdən fərqli səbəblərdən qaynaqlana bilər. e- -a istinadən xəbər verir ki, soyuq hava və qapalı məkanlarda havanın quruması gözlərdə allergik reaksiyalara səbəb ola bilər. Qış aylarında istilik sistemlərini
Qanda şəkəri salmaq üçün içki
Rusiyada şəkər xəstələri yeni içkini şəkəri salmaq üçün istifadə etməyə başlayıblar. Ruslar buna "çay göbələyi" deyir. xəbər verir ki, kombuçanın tərkibində bağırsaq sağlamlığını yaxşılaşdıran laktik turşu bakteriyaları
Dəfnə yarpağını yeməyə nə zaman əlavə etmək lazımdır?
Dəfnə yarpağı tez-tez müxtəlif yeməklərə, xüsusən şorbalara əlavə olunan məşhur ədviyyatdır. Yeməyin sonradan xarab olmasının qarşısını almaq üçün şorbanıza nə vaxt dəfnə yarpağı əlavə edəcəyinizi və onları nə qədər saxlamağınız