Kartof püresinə daha dadlı olması üçün bunu əlavə edin
Pürelərin keyfiyyətini yaxşılaşdırmaq üçün bəzi komponentlərin əlavə edilməsi məlumdur. Məsələn, müxtəlif otlar, ədviyyatlar və s. Ancaq kartof püresinin dadını yaxşılaşdırmağın başqa bir üsulu da var.
Milli.Az lent.az-a istinadən xəbər verir ki, qeyri-adi dad və ətir vermək üçün kartof püresinə sarımsaq əlavə etmək lazımdır.
Bunun üçün sarımsaq əvvəlcə bıçaqla doğranmalı və göyərti ilə birlikdə hazır yeməyə əlavə edilməlidir.
Ancaq bu, pürenin dadına o qədər də təsir etməyəcək. Ona görə də ilk olaraq sarımsağı qovurmaq lazımdır.
Əvvəlcə sarımsağın başını götürün və üst hissəsini çıxarın. Bundan sonra zeytun yağı götürüb məhsulun üzərinə tökmək lazımdır. Sarımsağı 15 dəqiqə keçənə qədər 200 dərəcə qızdırılmış sobada bişirin.
Kartof hazır olduqdan sonra, hazırlanmış sarımsaq qarışığını püreyə tökün. Sonda nəticədən çox razı qalacaqsınız.
Milli.Az









Qəhvə vaxtı: Səhər yoxsa günorta içmək daha yaxşıdır?
Bunları yeyən gec qocalır
Fonoqram oxumayana 'çuşka' kimi baxırlar' - Manaf fikrini dəyişdi
Avşar yeni reklam çarxı üçün tərzini dəyişdi
Saxta şərabı necə seçmək olar?
Kim Kardaşyana ağır xəstəlik diaqnozu qoyuldu
Günay Musayeva 'Yaxın xoşbəxtlik'lə beynəlxalq arenada
Dedilər onlar bakılıdır, biz kəndli, Tamillanı alma' - Xalq artisti
Qışda çayınıza dondurulmuş limon atın - faydasını görün
Evimizdəki gizli düşmən - Vaxtsız ölümlərin səbəbi
Payızda bu qidalar immuniteti gücləndirir
Hər 10 evdən 7-də var - Xərçəng yaradır