Bu tərəvəzləri çiy yemək olmaz
Gündəlik menyumuzda yer alan bəzi tərəvəzlər var ki, onların çiy şəkildə istehlakı sağlamlıq üçün ciddi risklər yarada bilər. xəbər verir ki, mütəxəssislər xəbərdarlıq edir ki, bu tərəvəzlər yalnız bişirilmiş halda istifad
Xərçəng riskini azaldan ən effektiv 8 məhsul
Sağlam qidalanma yalnız formada qalmaq üçün deyil, həm də bir çox ağır xəstəliklərdən, o cümlədən xərçəngdən qorunmaq üçün vacibdir. Araşdırmalar göstərir ki, bəzi təbii məhsullar hüceyrə səviyyəsində qoruyucu təsir göstərərə
Albalı-qırmızı rəngli dodaq boyası kimlərə yaraşır?
Albalı-qırmızı dodaq boyası dodaqlarda zərif və cazibədar bir vurğudur. -a istinadən xəbər verir ki, istər mat, istər parlaq, istər yetkinləşməmiş albalı, istərsə də çox yetişmiş meyvə tonlarında olsun - bu rəng yay obrazların
Qarğıdalının hansı faydaları var?
Bir çox insanın sevərək yediyi qidalardan biri də qarğıdalıdır. Yüksək lifli və aşağı kalorili qarğıdalı faydalı antioksidantlarla zəngindir. O, enerji mübadiləsində və digər vacib funksiyalarda əsas rol oynayan B6 və B
Moruqla arıqlaya bilərsiniz
Tərkibindəki bir çox vitamin sayəsində immuniteti gücləndirən moruq eyni zamanda artıq çəkidən əziyyət çəkən insanların da ən yaxşı köməkçisidir. xəbər verir ki, 3 gün boyunca edəcəyiniz pəhrizlə 2-4 kiloqramadək çəki itir
Sümük möhkəmliyini artırmağın sadə yolu tapıldı
Fiziki fəaliyyət zamanı orqanizmdə ifraz olunan CLCF1 adlı zülal sümüklərin və əzələlərin möhkəmlənməsinə təsir edir. Bu nəticə Cənubi Koreya alimləri tərəfindən aparılmış tədqiqatla əldə olunub. bu barədə "Nature Communications"