Mətbəxin ən çirkli əşyası – Təhlükələr nələrdir?
Mətbəxdə ən çirkli əşya müəyyən edilib.
Milli.Az lent.az-a istinadən xəbər verir ki, masaların üstünü silmək üçün istifadə olunan əskidir.
Bildirilir ki, o daim qida və yağ ilə təmasda olur. Bu da böyrək problemlərinə və hətta pnevmoniyaya səbəb ola bilər.
Mütəxəssislərin sözlərinə görə, əskilər tez-tez əlüzyuyan üzərində xırda yemək hissəcikləri ilə qalır və rütubət sayəsində mikroblarla dolu olur. Bu bakteriyalar qusma və ishal, qızdırma, qarın ağrısı, həmçinin qan infeksiyaları, pnevmoniya və ya sümük və oynaqların infeksiyası və s. kimi xəstəlikləri yarada bilər.
Mütəxəssislər mətbəxdə bu əşyanı mümkün qədər mütəmadi dəyişməyi və iki gündən bir xüsusi antibakterial vasitə ilə yaxalayıb radiatorda qurutmağı məsləhət görürlər.
Milli.Az









Uşağın cinsiyyətini Çin təqvimi ilə hesablayın! - 95% DOĞRU
Azərbaycan toylarında yengə nə üçün lazımdır?
Cinsi əlaqə zamanı nə etmək lazımdır?
Övlad yaxşı şeydir, amma kişiyə qalan xanımıdır' - Tacir
Mətbəxdə taxta qaşıqdan istifadə təhlükəlidirmi?
Həmkarlarımın məclisinə qonorarla gedirəm' - Xalq artisti
Bişmiş kələmə süd əlavə edin - Aşpazlar belə edir
Ayaqlarımız niyə üşüyür? - Əsas səbəb açıqlandı
Hadisə məhkəməni qazandı - Çakar təzminat ödəyəcək
Apteklərdə satılan bu şokoladın tərkibində heyvan qanı var - Azərbaycanda da geniş yayılıb
O rola görə ürəyimdə problem yarandı' - Məleykə Əsədovadan illər sonra gələn etiraf
Belə toyuqları almayın - Rəngindən bilinir