Niyə həddindən artıq yetişmiş banan yemək olmaz?
Bir çox qurmanlar qəhvəyi və ya hətta qaralmış banan yeməkdə pis bir şey görmürlər.Ancaq başa düşməlisiniz ki, belə meyvələri sevmək çox xoşagəlməz nəticələrə səbəb ola bilər.
Milli.Az moderator.az-a istinadən bildirir ki, bunun insan sağlamlığına ciddi ziyan verməsi mümkündür.Bəs, belə banan yeyən insan hansı problemlərlə üzləşə bilər?Artıq yetişmiş banan mədə və bağırsaqlara yükü ciddi şəkildə artırır.
Banan nə qədər tünd olarsa, tərkibində bir o qədər tiramin olur. Bu birləşmə qan təzyiqini artırmağa kömək edir.
Qəhvəyi bananda çoxlu şəkər var.Əgər meyvələrdə çürümə əlamətləri varsa, artıq yetişmiş banan yeməkdən tamamilə çəkinməlisiniz.İnsan belə meyvələrdən zəhərlənə bilər.
Milli.Az









Hakışta
İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Mükəmməl seks üçün yataqdakı QAYDALAR
Cəfərinin insan orqanizminə inanılmaz faydaları
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
50 yaşdan yuxarı insanlar bu vitamini İÇSİN
Nə çovdar, nə də kəpəkli… Ən sağlam çörək bunlar imiş
"Mayalı məhsullar ürəyin "evini yıxır"
Şizofreniyanın çarəsi tapıldı
Məşhur aktrisa anası ilə tərəf müqabili olacaq
Zərərli nə yeyirsinizsə yeyin - Bu meyvələr onların zəhərini bədəndən təmizləyir
Xəstəxanalara pul "tökməyə" ehtiyac yoxdur - Evdə də "sağalmaq" olurmuş