Onlayn satılan konservləşdirilmiş qidalar təhlükəlidir?
Sosial şəbəkələr həm də satış platformasına çevrilib. Bir çox məhsulların satışı "Instagram", "TikTok" və digər sosial şəbəkələr üzərindən həyata keçirilir.
Satış prosesinə birbaşa nəzarət olmadığından, məhsulun keyfiyyəti də sual altındadır. Xüsusilə bəzi qidalar var ki, tərkibi və saxlanma şəraiti düzgün olmadıqda, ağır fəsadlar verə bilər.
Ev şəraitində hazırlanan məhsullar daha çox qış aylarında istifadə olunur. Bəzi insanlar meyvə və tərəvəzləri təkcə mövsümündə deyil, digər aylarda da istifadə etmək üçün həmin məhsulları məişət şəraitində konservləşdirirlər.
Ekspert Eyyub Hüseynov deyir ki, torpaqla təmasda olan kənd təsərrüfatı məhsullarında təhlükəli bakteriyalar mövcud ola bilər və bu da sağlamlıq üçün təhlükə yaradır. /Xəzər Tv
Milli.Az









Şakira və övladlarından yeni - FOTOLAR
"Labubu" filmi çəkiləcək
Qadınlar niyə kişilərlə müqayisədə daha tez-tez insult keçirir?
"Gündüz gülüb-danışmışdıq..." - Yaşar Nurinin həyat yoldaşı
Kiflənmiş məhsulları yemək xərçəng yaradır
Belə xasiyyətli insanlar getdikcə "dəli olur"
Tolik:' Xalq üçün nə etmisən ki, fəxri ad istəyirsən?
Nura Suri şou-biznes haqda kitab yazacaq
Gün ərzində neçə stəkan kofe içmək olar?
Anemiya yarada biləcək xəstəlik açıqlanıb
Dəri xərçəngindən bu sadə üsulla qorunmaq olar
Orqanizm üçün ən "zərərsiz" spirtli içki
Xalq artisti 'Görüşək'in remiks variantını təqdim edib - AUDİO
Bunları yesəniz, şirniyyatı unudacaqsınız