Qarğıdalı turşusu RESEPTİ
Qarğıdalını bir çox insan sevir. Onu yay aylarında qaynadıb üzərinə duz tökərək yeyirlər. Hətda bu məhsulu qurudaraq ondan popkorn hazırlayırlar. Bunu uşaqdan tutmuş yaşlıya qədər hər kəs bəyənərək yeyir. bu məhsuldan alına
Bahar süstlüyü – Niyə halımız yoxdur?
Bahar süstlüyü yazın başlaması ilə bağlı yorğunluq, güc itkisi və ya depressiya vəziyyətidir. Bu vəziyyət isti temperaturlara orqanizmin normal reaksiyası nəticəsində yarana bilər və ya allergiya və ya əks mövsümi affekti
Axşam sağlam qida belə təhlükəli ola bilər
Britaniyalı dietoloq, professor Sara Berri axşam saatlarında yeməyin sağlamlıq üçün potensial risklərini açıqlayıb. -a istinadən xəbər verir ki, həkimin sözlərinə görə, hətta axşam saat 9-dan sonra qəbul edilən sağlam qəlyanaltıla
Bu ölümcül xəstəliyin müalicəsi yoxdur - Sudan keçir
ABŞ-də su parkını ziyarət edən bir yaşlı uşaq ölüb. Buna səbəb beyin yeyən amöbün olduğu deyilir. xarici mətbuata istinadən xəbər verir ki, bu, ilk belə hal deyil və onların bir çoxu xəstənin ölümü ilə nəticələnib. Moskv
Bu əşyalar baş ağrısı yaradır - Dərhal atın
Baş ağrısını gözlənilməz amillər yarada bilər. Bu haqda məlumatlı olmaq vacibdir. Baş ağrısı müxtəlif səbəblərdən yarana bilər, o cümlədən qoxuların təsiri nəticəsində. Məsələn, parfüm bu cür tetikleyici amillərdən biridir
Köhnə yataq dəstiniz varsa, BUNLARI edin
Hər hansı bir evdar qadının şkafında bir neçə yataq dəsti olacaq ki, onlar artıq faydalılığını itirib. xəbər verir ki, onları atmaq üçün güc tapa bilmirsinizsə, dizayner Yulia Tayçinonun məsləhətindən istifadə edin və əşyalar
İki gün güclü maqnit qasırğası olacaq – XƏBƏRDARLIQ
Maqnit qasırğasının pik nöqtəsi aprelin 4-5-də baş verəcək, intensivliyi G2-G3 diapazonunda (K-indeksi 5-6) dəyişəcək. -a istinadla bildirir ki, alimlər Yer kürəsində böyük maqnit qasırğasına səbəb ola biləcək bir sıra gücl
Dəmlənmiş çay bu vaxtdan sonra zəhərə çevrilir
Mütəxəssislər xəbərdarlıq edirlər ki, dəmlənmiş çayı uzun müddət saxlamaq yaxşı fikir deyil, çünki tez xarab olur. xəbər verir ki, çinli tədqiqatçılar zərərli birləşmələrin çay dəmləndikdən cəmi 15 dəqiqə sonra onun tərkibind