Tut yarpağının faydaları
Tut yarpağında olan maddələr ürək sağlamlığına müsbət istiqamətdə təsir göstərir.
Ürək xəstəlikləri üçün tut yarpaqları və yemişan çiçəkləri eyni nisbətdə qaynadılıb gün ərzində istehlak edilməlidir.
Deyerler.org bildirir ki, tut yarpağı boğaz iltihablarını müalicə edir, bronxitin müalicəsində faydalıdır, quru öskürəyi aradan qaldırır. Bunun üçün tut yarpağından əldə edilən çay səhər və şam yeməyi ərəfəsində ac olaraq istehlak edilməlidir.
Tut yarpağı həmçinin qaraciyər xəstəliklərinin qarşısını alır, bunun üçün gündə üç stəkan istehlak edilməlidir.
Gündə iki stəkan tut yarpağı çayı içiləndə orqanizmdə müqavimət artır, diş ağrılarını aradan qaldırır. Bunun üçün bir litr soyuq suya iki yemək qaşığı tut yarpağı qoyulur və 10 dəqiqə qaynadılır. Əldə edilən bu suyla qarqara edildikdə diş ağrıları yoxa çıxır.
Ağ tut yarpaqlarında olan maddələr qanda şəkər səviyyəsini aşağı salır.
Tut yarpağı çayı beynin və bədənin sakitləşməsinə kömək edir.









Əri Səidənin mülklərini mənimsəyib? - İDDİA
Heyvanlardan yoluxur, qızdırmayla başlayır - Ölümcül xəstəlik yayıldı
Diş fırçalayarkən edilən 4 SƏHV
Almaz Ələsgərli illər sonra klip çəkdirir
Ev heyvanı ilə eyni yataqda yatanlara ciddi xəbərdarlıq
Məşhur aktrisanın qardaşı fəciəvi şəkildə vəfat etdi
Məşhur aktyor vəfat etdi
Üzünüzün daha gənc görünməsi üçün dodaq boyası necə seçilməlidir?
"Vegetarian qadınların uşaqları əqli cəhətdən zəif ola bilər"
Madonna 29 yaşlı nişanlısına ərə gedir
Fahriye məşhur brendin tədbirində
"Game of Thrones" Ukraynada qadağan olunur
Beyin üçün risk yaradan qidalar AÇIQLANDI
Brilliant Dadaşova ilə Afaq küsülüdür
Bu, həyatınızı xilas edə bilər: Qanın laxtalanmasının 5 əlaməti