Tut yarpağının faydaları
Tut yarpağında olan maddələr ürək sağlamlığına müsbət istiqamətdə təsir göstərir.
Ürək xəstəlikləri üçün tut yarpaqları və yemişan çiçəkləri eyni nisbətdə qaynadılıb gün ərzində istehlak edilməlidir.
Deyerler.org bildirir ki, tut yarpağı boğaz iltihablarını müalicə edir, bronxitin müalicəsində faydalıdır, quru öskürəyi aradan qaldırır. Bunun üçün tut yarpağından əldə edilən çay səhər və şam yeməyi ərəfəsində ac olaraq istehlak edilməlidir.
Tut yarpağı həmçinin qaraciyər xəstəliklərinin qarşısını alır, bunun üçün gündə üç stəkan istehlak edilməlidir.
Gündə iki stəkan tut yarpağı çayı içiləndə orqanizmdə müqavimət artır, diş ağrılarını aradan qaldırır. Bunun üçün bir litr soyuq suya iki yemək qaşığı tut yarpağı qoyulur və 10 dəqiqə qaynadılır. Əldə edilən bu suyla qarqara edildikdə diş ağrıları yoxa çıxır.
Ağ tut yarpaqlarında olan maddələr qanda şəkər səviyyəsini aşağı salır.
Tut yarpağı çayı beynin və bədənin sakitləşməsinə kömək edir.









Qadınları orqazma çatdıran 7 seks pozası
Əkiz uşaq doğmaq üçün MÜTLƏQ OXUYUN
Yuxuda nar görmək görün nələrə işarə edirmiş?! İNANILMAZ!
Azərbaycanlıların ən sevimli içkisi qaynar qəbul ediləndə xərçəng yaradırmış
Orqan qədər vacibdir - Balans pozulanda xəstəliklər ağır yaranır
Kartof dilimini ayağın altına qoymaq soyuqdəyməni müalicə edir? - Mütəxəssisdən açıqlama
Deniel Redkliff Dominik Maklaflinə məktub yazıb
Metanol zəhərlənməsi ilə bağlı xəbərdarlıq
Rəqsanə ev dustaqlığına buraxıldı
Zamiq bu ifaçını 'vicdansız' adlandırdı
Ucuz olsun deyə texniki silikondan hazırlayırlar, hamı da "bəh-bəh"lə yeyir
Bu makaron resepti ilə 100 yaşına qədər yaşayırlar
İnfarktın siqnallarıdır - Həkimə gedin
Kartof qızartması yemək qalıcı fəsadlara yol açır - Diqqət