Ağ qidalardan imtina edin – Həkim
Ağ rəngdə olan texniki emal edilmiş qidalardan imtina orqanizmin sağlam qalmasının əsas şərtlərindən biridir.
Milli.Az "medicina"ya istinadən xəbər verir ki, məşhur həkim Aleksandr Myasnikov həmin qidaları açıqlayıb.
"Bunlar ağ çörək, makaron, düyü, qənddir. Onlar piylənmə, diabet və ürək xəstəliyi yaradır.
Təhlükədən yayınmaq üçün bunlara alternativ qidalar seçin.
Məsələn, qırmızı düyü, tünd makaron, qara çörək, tam taxıllar və s.
Ümumiyyətlə, ağ rəng, emal edilmiş məhsulları tam menyudan çıxarmaq lazımdır".
Milli.Az









Uşağın cinsiyyətini Çin təqvimi ilə hesablayın! - 95% DOĞRU
İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Azərbaycan toylarında yengə nə üçün lazımdır?
Cinsi əlaqə zamanı nə etmək lazımdır?
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Yuxuda sevişmək nəyə yozulur?
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Bu yeməkləri folqaya bükmək olmaz - Tərkibinə alminium qarışır
Dostu Zauru aldatdı, biznesi batdı
Alimlər ağciyər xərçənginin inkişaf səbəbini tapdı
Corcina oğlunun oyununu izlədi - FOTOLAR
Bakıda doğulan müğənninin Avropada 96 milyonluq sərvəti var
Aygün Kazımovadan Zəfər Gününə özəl mahnı - 'Mərd adam