Alimlər uzunömürlülüyü artıran məhsulları açıqladı
ABŞ-ın Klivlend Klinikasının bir qrup elm adamı araşdırma aparıb və bitki tərkibli məhsulların uzunömürlülüyə təsir edən cəhətləri də daxil olmaqla, faydalı xüsusiyyətlərə sahib olduğu qənaətinə gəlib.
Milli.Az xəbər verir ki, siyahıya zərərli maddələri bədəndən atmaq qabiliyyətinə sahib kələm, brokkoli, turp kimi tərəvəzlər daxildir. Bu tərəvəzlər bədxassəli şişlərin inkişaf riskini və erkən ölümün başlamasını əhəmiyyətli dərəcədə azaldır. Həkimlərin sözlərinə görə, brokkoli, Brüssel və gül kələmi, İsveçrə qarğıdalısı, şalqam və vasabi ən faydalı məhsullardır. Maksimum effekt əldə etmək üçün gün ərzində beş porsiya tərəvəz yeməlisiniz.
Xatırladaq ki, nə yeyəcəyinizə və onun hansı miqdarda olmasına qərar verməyiniz seçiminizdən asılıdır, lakin bəzi hallarda mütəxəssislərlə məsləhətləşmək lazımdır. Hər şeydən əvvəl, bu, müəyyən qida növlərinə allergiyası olanlara və diabetdən əziyyət çəkənlərə aiddir. (publika.az)
Milli.Az /news.milli.az









Hakışta
Cəfərinin insan orqanizminə inanılmaz faydaları
Mükəmməl seks üçün yataqdakı QAYDALAR
DİQQƏT ! Yuxuda pişik görmüsüzsə ..Ağır xəstəlik gözləyir
3-3-3 üsulu ilə insomnia olub-olmadığınızı test edin
Çox səhvlərim olub, peşmanam' - Şəbnəm
Türk kişiləri yaraşıqlılığa görə dünya ikincisi oldu
Elvin Babazadənin ailəsinə ağır itki
İncə görünmək üçün korset taxanlara xəbərdarlıq
Məşhur aktrisa üçüncü dəfə ana oldu
Gənclik iksiri hazırlandı - Ömrü iki dəfə uzadır
Xolestrini azaldan meyvə - Kilosu 1 manat 50 qəpikdir
Xalq artistinin həyat yoldaşı oğlunu təbrik etdi - FOTO