sebet.az onlayn maqazin

Balqabaq və kartofla TOYUQ QIZARTMASI

Balqabaq və kartofla TOYUQ QIZARTMASIMəhsullar:
- 4 kartof
- 200 qr təmizlənmiş qalqabaq
- 1 baş soğan
- toyuğun bud dibi - 3 ədəd
- 3-4 diş sarımsaq
- duz, istiot, sarıkök
- bitki və kərə yağı (qızartmaq üçün)
- göyərti (zövqə görə)
Hazırlanması:
1. Toyuq ətini sümüklərdən ayırın, uzun-uzun doğrayın, yağda qızardın, duz, istiot vurun, digər qaba qoyun.
2. Kartofu, soğanı və balqabağı uzun-uzun doğrayın.
3. Kartofu tavada 5-7 dəqiqə qızardın, balqabaq və soğan əlavə edin, hazır olana qədər qızardın. Hazır olana yaxın duz, istiot, sarıkök və presdən sıxılmış sarımsaq əlavə edin, qarışdırın.
4. Tavaya toyuq əlavə edin, qarışdırın, 1-2 dəqiqədən sonra oddan götürün.
5. Masaya verəndə üzərinə xırda doğranmış göyərti səpmək olar.
Nuş olsun!
Evdarliq.az  

Mətbəx     Baxılıb: 679   Tarix: 20 may 2019
f Paylaş
Şərh yazmaq üçün sayta daxil olun.


DİGƏR XƏBƏRLƏR


sebet.az onlayn maqazin mp3 yukle
Mp3 yukle sayti


turlar.az
avia biletler

geyimler adlarin menasi kosmetika mehsullari qadin sayti veten haqqinda atalar sözü qadın psixologiyası yasil pomidor tutmasi gavalı salatı xeberler son xeberler kosmetika eskiya maddalardan