Ən dadlı ət bişirmənin sirrləri
Bişirilən ətin dadlı olmasının bir çox sirləri var. Bunlara aiddir:
1. Sağlam, körpə, amma yağlı ətdən bişmiş yeməklər daha dadlı olur. Çünki heyvan nə qədər yaşlı olarsa, əti də bir o qədər bərk olur və bişdikdən sonra da çox çeynənir.
2. Yemək bişirərkən ət damarsız və ən azı 2 gün dincəlmiş ət olmalıdır.
3. Yemək bişirərkən günəş altında böyüyən heyvanın ətindən istifadə edin. Gün istisi təsir edən ət daha dadlı olur.
4. Heyvanın bel hisəsindən olan ətlə bişirilən yemək daha olur. Çalışın nə bişirdiyinizdən asılı olmayaraq heyvanın bel hissəsinin ətindən istifadə edin. Heyvanın bel hissəsinə gün dəydiyi üçün həmin hissənin əti ləzzətli olur.
5. Yemək bişirərkən seçəcəyiniz ət nə çox yağlı, nə də çox yağsız olmalıdır.
6. Çalışın bişirəcəyiniz əti mütləq marinadlaşdırın. Marinadlaşdırılmış ət daha ləzzətli olur.
Milli.Az /news.milli.az









Qadınları orqazma çatdıran 7 seks pozası
Əkiz uşaq doğmaq üçün MÜTLƏQ OXUYUN
Yuxuda nar görmək görün nələrə işarə edirmiş?! İNANILMAZ!
Şəbnəm özünə təmtəraqlı ad günü edəcək
Orqanlara bənzəyən qidalar
Çox yeyənlər niyə gec doyur? - Səbəb açıqlandı
Yatmazdan əvvəl bu çayı için - möcüzəvi FAYDALARI
Kimyəvi zəhər yükü ən yüksək olan meyvə və tərəvəzlər açıqlandı
Xalq artisti Simarə İmanova nənə oldu
Meqanın atası ölüm ayağındadır
Musiqidə nostalji görüş - Flora və Samir yenidən birlikdə
Türkiyəli aktyor avtomobil qəzasına düşdü
Miqren ağrılarını yüngülləşdirə biləcək üsullar AÇIQLANDI
Ümumiyyətlə zərərlidir, ancaq bir növü var ki, birbaşa "xəstəliyə dəvətnamədir"