Ən dadlı ət bişirmənin sirrləri
Bişirilən ətin dadlı olmasının bir çox sirləri var. Bunlara aiddir:
1. Sağlam, körpə, amma yağlı ətdən bişmiş yeməklər daha dadlı olur. Çünki heyvan nə qədər yaşlı olarsa, əti də bir o qədər bərk olur və bişdikdən sonra da çox çeynənir.
2. Yemək bişirərkən ət damarsız və ən azı 2 gün dincəlmiş ət olmalıdır.
3. Yemək bişirərkən günəş altında böyüyən heyvanın ətindən istifadə edin. Gün istisi təsir edən ət daha dadlı olur.
4. Heyvanın bel hisəsindən olan ətlə bişirilən yemək daha olur. Çalışın nə bişirdiyinizdən asılı olmayaraq heyvanın bel hissəsinin ətindən istifadə edin. Heyvanın bel hissəsinə gün dəydiyi üçün həmin hissənin əti ləzzətli olur.
5. Yemək bişirərkən seçəcəyiniz ət nə çox yağlı, nə də çox yağsız olmalıdır.
6. Çalışın bişirəcəyiniz əti mütləq marinadlaşdırın. Marinadlaşdırılmış ət daha ləzzətli olur.
Milli.Az /news.milli.az









Vətən haqqında bayatılar
Ehtiraslı öpüşmək üçün bunlara mütləq əməl edin
Qaravəllilər
Arzuolunmaz hamiləlik
"Bu qidaları yeyənlərin dərman atmağa ehtiyacı olmur"
Ürək üçün faydalıdır deyə ovuc-ovuc yeyilir- qaraciyəri məhv edirmiş
Yaşı 50-dən yuxarı kişilər mütləq bu müayinədən keçməlidir
Bu qidalar bağırsaq xərçənginin düşmənidir
Həkim 3-3 üsulu ilə 1 həftəyə arıqlamağın sirrini açdı
Evdə qadını yaşlandıran 5 amil: Bunları etməyin
Ən sağlam süd növü açıqlandı– İnək südü siyahıda deyil
Bu xəstəliklər kişiləri gücdən salır
Ceki Çanın ölüm xəbəri ilə bağlı AÇIQLAMA
"Şou-biznes yiyəsiz qalıb" - Manaf Ağayev
"Labubu" filmi çəkiləcək