Yediyimiz niyə "zəhər" olur?
Azərbaycanda göbələk yığma ənənəsi geniş yayılıb. İnsanların zəhərli gobələkləri tanımaması və ya düzgün bişirməməsi ölümə belə yol aça bilər. . Bəs göbələk seçərkən nələrə diqqət etməliyik?. Mövzu ilə bağlı -a qida ekspert
Xolesterolu olanlar yumurtanı belə bişirsin
Yüksək xolesterolunuz varsa, yumurtaları ən yaxşı şəkildə bişirməyin bir neçə yolu var. . -a istinadən bildirir ki, bunlardan biri səhər yeməyi, nahar və ya şam yeməyi hazırlamaq üçün yalnız yumurta ağından istifadə etməkdir
Min bir dərdə dəva - faydalı və sərfəli
Çobanyastığının müalicəvi xüsusiyyətindən əsrlər boyu geniş istifadə edilib. axşam.az-a istinadən bildirir ki, ağrıkəsici və iltihabəleyhinə istifadə edilən bu bitki eyni zamanda sakitləşdiricidir. Bundan başqa çobanyastığ
Yalnız fastfud yeyən məktəbli kor oldu
ABŞ-də məktəbli ancaq fastfudla qidalandığı üçün kor olub. -a istinadən bildirir ki, bu barədə "Daily Mail" nəşrinə istinadən xəbər verib. Belə ki, Massaçusets ştatından 12 yaşlı uşaq uzun müddət həyati əhəmiyyətl
Ən kalorili meyvə və giləmeyvələr hansıdır?
Meyvə və giləmeyvə əsasən pəhriz məhsulları sayılır, lakin onların arasında kalorisi yüksək olanlar da var. -a istinadən xəbər verir ki, meyvə və giləmeyvələrin kalorili olması əsasən onların tərkibindəki karbohidratlarl
Bu meyvə qanda şəkəri salır
Bu meyvədə olan rezisdent nişasta və pektin qanda qlükozanı tənzimləyir və uzun müddət toxluq verir. -a istinadla xəbər verir ki, avstraliyalı dietoloq Syuzi Barrell yetişməmiş, yaşıl bananın faydasını açıqlayıb. "Yetişmi