Əvvəllər meyit 40 günə çürüyürdü, indiki insanın meyiti illərlə çürüməyəcək – Həkim yediyimiz qidaların dəhşətli fəsadlarını sayır

Əvvəllər meyit 40 günə çürüyürdü, indiki insanın meyiti illərlə çürüməyəcək – Həkim yediyimiz qidaların dəhşətli fəsadlarını sayırXalq təbabəti üzrə mütəxəssis, fitoterapevt, Fizuli Hüseynovun broyler toyuqları ilə bağlı video müsahibəsi saytımızda maraqla qarşılanmışdı.
Xanim.az Teleqraf.com-a istinadən həkimin gündəlik qəbul etdiyimiz qidaların orqanizmimizi necə məhv etməsi barədə müsahibəsindən seçilmiş hissəni təqdim edir. Füzuli Hüseynov qidaların təsirindən müasir insanın öləndən sonra cəsədinin də gec çürüyəcəyi kimi maraqlı fikir bildirib:

" Bu gün ürək xəstəlikləri, infarkt, insult ona görə çoxalıb ki, bizim menyumuza yeni transyağlar, yaxud marqarinlər daxil olub. Bizim marketlərdə satılan şirniyyatın bəlkə 90 faizi marqarindən hazırlanır. İnsanlar bilərək-bilməyərək qiyməti ucuzdur deyə alır. Marqarinin, transyağların bədəndə rolu nədir? Marketlərdən sənaye üsulu ilə hazırlanmış elə qida məhsulları alırıq ki, saxlama müddəti iki-üç il olur, normalda belə bir şey mümkün deyil. Onların tərkibinə stabilizatorlar vururlar ki, bu da onun saxlama müddətini uzadır.

Marqarin təzə ixtira olunanda bütün dünya bayram elədi ki, xolesterinə son qoyulur, insanlar tamamilə sağlam olacaq. Bir müddət sonra gördülər ki, əksinə, xolesterin qalxdı.
Marqarin neftdən alınır və bu yağ orqanizmdə sona qədər parçalanmır. Bir müddətdən sonra bir-birinə yapışmış formalarda arterial damarların haçalandığı hissəni tutur.

Biz daimi şəkildə marqarinlə qidalandıqda yağ hissəcikləri yığılaraq ora yapışır, axırda damar tutulmasına gətirir. Bu ya skleroza səbəb olur, ya beynimizə insult verir, ya da hansısa toxumanın qidalanmasını vurub sıradan çıxarır, infarkt edir.

Marqarin, transyağlar və mikroserkulyasiyanı pozan qidalarla qidalanırıqsa, kapillyarlarımız yavaş-yavaş tutulur. Bu kapillyarlar o qədər incədir ki, onları bir-birinin ucuna calasaq yer kürəsini 3 dəfə fırlanmaq olar. Əlimizə iynə batırsa, dərhal qan çıxır, yəni kapillyar o qədər incədir ki, iynə onu deşir. Bu kapillyarlarda qan dövranı yavaş-yavaş pozulur.
Marqarin və transyağlarla qidalanan insanlarda bunlar mütləq baş verəcək. Çünki bu yağlar sona qədər parçalanmır, damarı tutur.
Əvvəllər kolbasa bir həftə, 10 gün saxlanılırdı, indi iki-üç il qalır. İçəcəkləri alıb tərkibinə baxırsan ki, iki-üç il saxlamaq olar. Çünki tərkibində saxlama müddətini uzadan stabilizatorlar var. Onlar qoymur çürümə getsin.

Qatığı mağazadan alıb soyuducuya qoyuruq, 15-20 gün saxlayıb yeyirik. Evdə hazırlanan qatıq isə 2-3 gün sonra turşuyur.
Mağazadan alınan stabilizator vurulmuş məhsulu yeyiriksə, bağırsağımızda çürümə reaksiyası getməlidir ki, həzm olunsun, amma stabilizator buna imkan vermir. Qida çürümür, üstəlik, həmin stabilizatorlar da bizim qanımızı sorulur və bədənimizdə müəyyən hissələrdə depolanır.

Bağırsağı normal işləməyən adam heç vaxt sağlam ola bilməz.

Alimlər araşdırıblar ki, əvvəllər insan öləndən 40-50 gün sonra çürüyürdüsə, indi meyitlər illərlə çürüməmiş qalır.

Hər bir məhsulun özünə uyğun stabilizatoru var. Bağırsaq normal işləməyəndə mikroflorası pozulur. Bədənimizdəki vitaminlərin hamısını xaricdən almırıq ki... Vitaminlərin çox hissəsi bizim bağırsağımızda əmələ gəlir.

Bağırsağın özünün bir mikroflorası, öz dünyası var. Bağırsağın mikroflorasında vitaminlər, insanın yaşlanma prosesinə nəzarət edən fermentlər hazırlanır. Bağırsaqda pozuntu baş verəndə sistem xəstəliklərindən biri əmələ gəlir.

Bağırsaq bizim immunitetimizin əsasını qoyan orqandır. Bağırsağı normal işləməyən adam heç vaxt sağlam ola bilməz. O adam tez qocalacaq, daim xəstə yaşayacaq. Ona görə də sənayeləşmiş qidalardan nə qədər uzaq olsaq, bir o qədər də sağlam yaşayacayıq".

Xəbərlər     Baxılıb: 1558   Tarix: 05 yanvar 2019
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Almanı zəhərə çevirən hamının etdiyi məşhur səhv AÇIQLANDI

Alma ən sağlam meyvələrdən biri hesab olunur, lakin düzgün olmayan istehlak onları sağlamlıq üçün təhlükəli edə bilər. xəbər verir ki, mütəxəssislər xəbərdarlıq edirlər ki, bir çox insanın etdiyi ümumi səhv alma toxumların

.

Bu 70 qəpiklik məhsulu evinizdə yandırın və görün nələr olur - MÖCÜZƏ

Dəfnə yarpağı ilə evdəki mənfi enerjini yox et - qədim üsul yenidən trenddə. Son dövrlər sosial şəbəkələrdə və alternativ enerji təmizləmə metodları ilə maraqlananlar arasında dəfnə yarpağı ilə evdəki mənfi enerjini təmizləmə

.

Yazda hansı vitaminlər qəbul edilməlidir?

Həkimlə məsləhətləşdikdən sonra yaz aylarında D və B vitaminlərini qəbul etməyə başlamaq olar. -a istinadən xəbər verir ki, bu barədə -ya diyetoloq, Rusiya Elmlər Akademiyasının Federal Elmi Mərkəzinin məsləhətçisi Aleksandr

.

Müntəzəm süd içənlərə XƏBƏRDARLIQ

Süd insanların ən çox istehlak etdiyi qidalar arasında yer alır və bir çox ölkələrdə hər gün müntəzəm olaraq qəbul edilir. Südün tərkibindəki zəngin qida maddələri insan sağlamlığı üçün bir çox faydaları var. Müntəzəm olara

.

Ərəblərin uzunömürlülük SİRRİ: Xurmanı belə yeyin

Kərə yağı ilə xurma əcnəbiləri təəccübləndirsə də, bu dərin mənası olan klassik ərəb birləşməsidir. xəbər verir ki, bu sadə, lakin qidalandırıcı desert və ya qəlyanaltı Səudiyyə Ərəbistanı və BƏƏ-də məşhurdur. Xurmanın tərkibind

.

Bu qidalarla düz qarına sahib olun

Sirr deyil ki, düz bir qarına sahib olmaq üçün ən yaxşı yol müntəzəm idman məşqləri etməkdir. Ancaq bu yorucu görünürsə, sizi daima tox tutacaq, mədədə şişkinlik yaratmayacaq qidalar istehlak edərək bu problemdən qurtul

.

Xolesterol səviyyəsini necə idarə etməli?

Xolesterol səviyyəsinə nəzarət sağlamlığı qorumaq və ürək-damar xəstəliklərinin qarşısını almaq üçün vacib bir aspektdir. xəbər verir ki, kardioloq, ürək-damar cərrahı Andrey Korolkov xolesterinin səviyyəsinə təsir edən amillə

.

Bu 4 qidanı yeyənlər xolesterin dərmanına ehtiyac duymur

Bu 4 qidanı yeyənlər xolesterin dərmanına ehtiyac duymur. -ın məlumatına görə mütəxəssislər bildirir ki, bəzi təbii qidalar xolesterin səviyyəsini salmaqda dərmanlar qədər təsirli ola bilər və onları müntəzəm şəkildə qəbu

.

Ayaqlarda zəiflik, gücsüzlük - 10 əsas səbəbi

Ayaqlarda zəiflik adi yorğunluğun nəticəsi də ola bilər və ya bədəndəki ciddi problemlərin siqnalı ola bilər. Bu hiss normal hərəkətə mane olur, həyat keyfiyyətini aşağı salır və narahatlığa səbəb olur. Bu vəziyyətin səbəblərin

turlar.az

sonxeber.az=https://sonxeber.az=sonxeber.az qadin dunyasi kosmetika mehsullari qis geyimləri 2025 doğumdan sonra qadin.net səyahət balqabaq yagi oglan evi heyati xanim.az seksler birlik haqqinda