Güclü antioksidant mənbəyi - Bənövşəyi kartof
Bənövşəyi qidaların DNT-sini birləşdirərək yetişdirilən bənövşəyi kartof antioksidant mənbəyidir. İnsan sağlamlığına faydalarına görə istehlak edilməsi tövsiyə edilən bənövşəyi kartof dadı ilə də diqqət çəkir. Görünüşü ilə süfrələrinizə vizual gözəllik təqdim edən bənövşəyi kartofun faydaları nələrdir?
Qan dövranını və təzyiq tarazlığını tənzimləyir
Qan damarlarını gücləndirir
Uzun müddət toxluq hissi verir.
Bənövşəyi kartofun resepti:
3 bənövşəyi kartof
1 xörək qaşığı zeytun yağı
½ çay qaşığı paprika
1 baş sarımsaq
Duz və istiot
Əvvəlcə kartofları yaxşıca yuyun.
Kartofu həm qabıqlı, həm də qabıqsız istifadə edə bilərsiniz. Çünki qabıqlar daha çox antioksidant xüsusiyyətlərə malikdir.
Kartofları eyni ölçüdə, 3 düym qalınlığında kəsin.
Kartofu böyük bir qaba qoyun və bibər, duz və istiot əlavə edin
Kartoflara bir diş sarımsaq əzib əlavə edin
Sonra onları qızartmaq üçün bir qaba tökün
Əvvəlcədən isidilmiş 400 dərəcə sobada 25-30 dəqiqə qızardın
Saglamolun.Az









Uşağın cinsiyyətini Çin təqvimi ilə hesablayın! - 95% DOĞRU
İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Azərbaycan toylarında yengə nə üçün lazımdır?
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Cinsi əlaqə zamanı nə etmək lazımdır?
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Yuxuda sevişmək nəyə yozulur?
Azərbaycanda 60 günlük körpə qidadan öldü - İlk 6 ay qətiyyən başqa yemək olmaz - SƏBƏB
Azərbaycanda tanınmış alim vəfat etdi
Şer musiqidə ömürlük nailiyyətlərə görə 'Qremmi' alacaq
Ozanın həyat yoldaşı ürək əməliyyatı oldu - Çəkilişlər dayandırıldı
Dost xəyanət edib, arxadan vurmaz' - Zeynəb Həsəni
Zarina pərəstişkarına ərə gedir?
Nazirlikdən əhaliyə çağırış - Uşaqlar risk altındadır, böyüklər isə