İnsult riskini azaldan qidalar açıqlandı
Bəzi qidalar var ki, onları müntəzəm qəbul etdikdə xüsusən orta yaş dövründə beyin insultu riskini 25% qədər azaldır.
Milli.Az xəbər verir ki, həkim dietoloq Sara Pluqradt dünyada çox rast gəlinən və gəncləşən insultdan qorunmaq üçün ürək-damar sisteminin sağlamlığının qeydinə qalmağın vacibliyini bildirib.
Bunun üçün ən yaxşı qidalar batat, kartof, banan, pomidor, havalı, soya paxlası, kərəvizdir. /medicina.az
Milli.Az /news.milli.az









İşıqda yatanlara bəd xəbər
Elektron siqaretlər tütün qədər təhlükəlidir - "Zərərsiz alternativ" mifi
Mandarin yeyəndən sonra dişləri niyə fırçalamalıyıq?
Rusiyalı fenomeni sel apardı - Cəsədi borudan tapıldı
Təranə Səmədova amnistiyaya düşəcək? - AÇIQLAMA
Bayağılığa qaçmaq olmaz' - Eyyub Yaqubov
Eyyub Yaqubov unikal musiqiçidir' - Cavan Zeynallı
Yeni il süfrəsinin bəzəyi olan salat zəhərlənmə verə bilər - Belə saxlayın
Sən öz atalığını təmizə çıxart, 10 ildir övladını görmürsən
Bizi yavaş-yavaş öldürən 3 qida
Bayram axşamı içki içənlərə pis xəbər
Eminlə Coni Youtube-da ikinci yerdədir
Uzun ömür yaşamaq istəyirsinizsə, yatın
Türkiyəni tərk edən məşhur aktrisa keşişlə evlənib xristianlığı qəbul etdi