Jelatinlə cavanlaşdırıcı maskalar. Ani nəticə

Jelatinlə cavanlaşdırıcı maskalar. Ani nəticəJelatin dərini cavanlaşdırır, kiçik qırışları daha az görünən, dərini isə daha dartılmış edir.
Sizə tərkibində jelatin olan 2 effektli maska təqdim edirik. Birinci maska istənilən üz dərisi üçün, ikinci maska isə yağlı üz dərisi üçün istifadə oluna bilər.
- 1 çay qaşığı jelatini 3 xörək qaşığı ilıq suda isladın və tam əriyənə kimi gözləyin. Bananın 1/3 hissəsini blenderdə əzin, hərəsindən 2 damcı A və E vitamini yağda (apteklərdə satılır) əlavə edin. Daha sonra tam ərimiş jelatini əlavə edib yaxşı qarışdırın. Maskanı təmiz üz dərisinə çəkin və uzanın (üzünüz hərəkətsiz olmalıdır). Maska tam quruyandan sonra üzünüzü ilıq süddə isladılmış pambıq tamponla ehtiyatla silin və qidalandırıcı krem çəkin.
- 1 çay qaşığı jelatini 3 xörək qaşığı ilıq süddə isladın və tam əriyənə kimi gözləyin. 2 xörək qaşığı yulaf yarması ("herkules") üyüdün və jelatinlə çarışdırın. 1 çay qaşığı zeytun yağı və 1/2 çay qaşığı limon şirəsi əlavə edib yaxşı qarışdırın. Maska çox duru alınarsa yenə bir qədər yulaf unu əlavə edin. Maskanı yaxşı qarışdırın və təmiz üz dərisinə çəkin. Maska tam quruyandan sonra üzünüzü ilıq suda isladılmış pambıq tamponla ehtiyatla silin və qidalandırıcı krem çəkin.
Milli.Az /news.milli.az

Xəbərlər     Baxılıb: 1171   Tarix: 08 noyabr 2021
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Qaraciyər yağlanıbsa ölüm riski 35 dəfə artır

Qaraciyərin yağlanması xərçəngdən ölüm riskini 35 dəfə artırır. xəbər verir ki, İsveçin Karolinska İnstitutunun alimləri bu qənaətə gəliblər. Tədqiqatın nəticələri "Journal of Hepatology" jurnalında dərc olunub

.

Gün ərzində neçə stəkan kofe içmək olar?

Gündə 4 stəkandan çox qəhvə içmək mənfi təsirlərə səbəb olur. xəbər verir ki, qəhvə təravətlə oyanmaq və diqqəti artırmaq üçün çoxlarının gündəlik vərdişinə çevrilib. Lakin mütəxəssislər bildirirlər ki, gündə dörd stəkanda

.

Bunları yesəniz, şirniyyatı unudacaqsınız

Şirniyyat bir çox insanın imtina edə bilmədiyi ləzzətdir. Lakin çox istehsal etdikdə artıq çəkiyə, qandakı şəkər miqdarının artmasına, mədə-bağırsaq sistemində problemlərin yaranmasına səbəb olur. xəbər verir ki, zeytun yarpağ

.

"Mayalı məhsullar ürəyin "evini yıxır"

Kardioloq ürəyin sağlam qalmasına kömək edən qidaları açıqlayıb. xəbər verir ki, rusiyalı kardioloq Anton Vaxlyaev gündəlik qidalanmada daha çox təzə tərəvəz, meyvə və göyərtiyə yer verilməsini tövsiyə edib. "Kaliuml

.

Ən sağlam süd növü açıqlandı– İnək südü siyahıda deyil

Son araşdırmalar südlərin qida dəyərini müqayisə edərək ən faydalı növü müəyyən edib. Mütəxəssislərin açıqlamasına görə, ən yüksək qida dəyərinə malik süd keçi südü hesab olunur. xəbər verir ki, qidalanma üzrə mütəxəssislə

.

Qadınlar niyə kişilərlə müqayisədə daha tez-tez insult keçirir?

Qadınların kişilərlə müqayisədə daha tez-tez insult keçirməsinin səbəbi məlum olub. xəbər verir ki, insult hələ də dünyada əlilliyin əsas səbəblərindən biridir və getdikcə yalnız yaşlılara deyil, həm də həyatının ən akti

.

D vitaminini kim hansı formada qəbul etməlidir? - Açıqlama

Yaşlı insanlarda vitamin D çatışmazlığı varsa, yağlı formasından deyil, suda həll olunan formadan istifadə etmək daha məqsədəuyğundur. xəbər verir ki, bunu qidalanma üzrə mütəxəssis və endokrinoloq Diana Erikenova açıqlamasınd

.

Spirtli içki ürək sağlamlığına belə təsir edir

Alimlər alkoqolun ürəyə mümkün təsirlərini təhlil ediblər. . -ın məlumatına görə, onlar müəyyən ediblər ki, hətta orta dərəcədə içmək də ürək ritmində dəyişikliklərə səbəb ola bilər və müxtəlif ürək-damar xəstəliklərini

.

Ürək üçün faydalıdır deyə ovuc-ovuc yeyilir- qaraciyəri məhv edirmiş

Bu gün ürək sağlamlığı üçün tez-tez tövsiyə olunan bir qida əslində qaraciyərə zərər verir. Ürək sağlamlığına faydaları ilə tanınan bu qida, həddindən artıq istehlak edildikdə yağlı qaraciyər xəstəliyinə səbəb ola bilər

turlar.az

qaşların formalari gözəllik məhsulları yay geyimləri 2025 sac horukleri ailə psixoloqiyası dekorasiya qara qaragatin faydalari kosmetika tapmaca gülməli hakıştalar novruz bayramı rus dilin nece orenek sirin qogal