Kəsmikli banan pirojnası

Kəsmikli banan pirojnasıƏrzaqlar:

Xəmir üçün: Kəsmikli banan pirojnası

4 st un

200 q yağ

200 q xama

1 paket qabartma tozu

üzünə 1 x.q şəkər kirşanı

İçlik:

400 q kəsmik

1 st şəkər tozu

0,5 st un

1 paket vanil

Hazırlanması:

Yağı əridirik. Ələnmiş unun üstünə yağı, xamanı, qabartma tozunu əlavə edib yumşaq xəmir yoğururuq.

Kəsmikli banan pirojnasıKəsmikli banan pirojnasıXəmiri sellofana qoyub 2 saat soyuducuda saxlayırıq.

Kəsmikli banan pirojnasıİçliyi hazirlamaq üçün kəsmik, şəkər tozu, un və vanili qarışdırırıq.

Kəsmikli banan pirojnasıXəmirdən qoz boyda kündə düzəldib uzunsov yayırıq.

Kəsmikli banan pirojnasıKəsmikli banan pirojnasıIçlik qoyub bükürük. Banan formasına salırıq.

Kəsmikli banan pirojnasıKəsmikli banan pirojnasıKəsmikli banan pirojnasıQaba kağız sərib bananları düzürük.

Kəsmikli banan pirojnası180 dərəcədə qızdırılmış sobada 20-25 dəq bişiririk.

Kəsmikli banan pirojnasıSoyuduqdan sonra üstünə şəkər kirşanı səpirik.

Kəsmikli banan pirojnasıNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 23102   Tarix: 21 oktyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Ləzzətli və Ətirli Almalı Ördək Filesi

Restoranların menyusunda ördək ətindən hazırlanan dadlı və bahalı bir yemək növü. Lakin bu yeməyi restoranda yemək üçün xeyli miqdarda pul ödəməli olacaqsınız. Ördək filesi alma ilə inanılmaz dərəcədə ləzzətli, şirəli v

.

Balıqdan buğlama resepti

Tərkibi. Nərə balığı və ya ağ balıq - 370 qr. Kartof - 115 qr. Baş soğan - 80 qr. Sarı alça - 60 qr. Duz - 0,4 qr. Döyülmüş qara istiot - 0,3 qr. Hazirlama qaydasi. Balıq təmizlənir, yuyulur və qurulanır. Kartof, soğan təmizlənir

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Badımcan Pizzası

Yəqin ki, badımcanı nə qədər çox sevdiyimi bilirsiniz. Badımcanla klassik dolma, cığırtmadan tutmuş, Çin mətbəxində badımcanın hazırlanması və bir çox başqa reseptlər ilə sizinlə artıq paylaşmışam. Bu gün isə sizə bosta

.

Gül kələmi pendirlə

Gül kələmi ən faydalı tərəvəzlərdən biridir. Təəssüf ki, bizdə bu tərəvəzdən az istifadə olunur. Bu gün biz sizə çox dadlı və faydalı yemək reseptini təqdim edirik - gül kələmi pendirlə. Lazım olan məhsullar:. - gül kələm

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Balqabaq yeməyi resepti üçün maddələr 5 nömrə orta balqabaq bir nömrə orta soğan 3 diş sarımsaq 4 yemək qaşığı zeytun yağı bir nömrə böyük pomidor 1/2

Balqabağın toxumlu hissələrini yemək hazırlayarkən istifadə etməyin, çünki yeməyi sulandırmaz. Rəndələnmiş balqabaqlı balqabağın hazırlanmasında da istifadə edə bilərsiniz. İstəsəniz balqabağı yarıya bölün. Tava içərisin

.

Şimal bölgəsinin ən fərqli yeməklərindən biri

Sürhüllü Azərbaycanın şimal-qərb zonasına, əsasən Qax, (İlisu, Sarıbaş, Ağçay, Qaşqaçay), Zaqatala və Balakən rayonlarına, qismən Quba, Xaçmaz və Gəncəbasar bölgələrinə məxsus xəmir yeməyidir. Xüsusilə qış aylarında yeyilə

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

turlar.az

makiyaj etmek qaydalari qadin dunyasi makiyaj instagram pizza reseptləri gəlinliklər əkizlər bürcü qizliq perdesinin berpasi kosmetika aybawi rus dilini öyrənək oyunlar vətən novruz