Kəsmikli-çiyələkli piroq

Kəsmikli-çiyələkli piroqTərkib:
Xəmir:
- 2 stəkan un
- 200 qr kərə yağı (soyuq)
- 1 stəkan şəkər tozu
- 1 iri yumurta
- 1 paket qabartma tozu
- 1 çimdik duz
İçlik:
- 300-400 qr çiyələk
- 200 qr kəsmik
- 100 qr qatı xama
- 1 st şəkər tozu
- 1 yumurta
- 2 x.q. un
- 1 ç.q. vanilin
Hazırlanması:
1. Un qabartma tozu ilə birlikdə ələnir, doğranmış kərə yağı əlavə olunur, barmaqlarla yaxşı ovuşdurulur.
2. Yumurta, vanilin əlavə olunur, xəmir yoğrulur.
3. Xəmiri plyonkaya bükün və 40 dəqiqə soyuducuda saxlayın.
4. Çiyələyi yuyun, təmizləyin, qurudun.
5. İçlik: ələkdən sıxılmış kəsmik, xama, şəkər tozu, yumurta, un, vanilin mikserlə yaxşı çalınır.
6. Formaya xəmir qoyun, hamarlayın, qıraqları qaldırın.
7. Çiyələyi kiçik tikələrə doğrayın, xəmirin üzərinə qoyun, üzərinə içlik tökün.
8. Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın və piroqu 40-45 dəqiqə ərzində bişirin.
Nuş olsun!
Evdarliq.Az   

Mətbəx     Baxılıb: 3783   Tarix: 22 may 2019
f Paylaş


Ustalar.az ustalar sayti

Oxşar xəbərlər

.

Qarğıdalı keksi

Tərkibi. 1 litr süd. 250 qr qarğıdalı unu. 120 qr şəkər tozu. 50 qr yağ. 3 ədəd yumurta. ½ vanil çubuğu. 3-4 dilim təzə ananas (və ya konservi)

.

Gül kələmi pendirlə

Gül kələmi ən faydalı tərəvəzlərdən biridir. Təəssüf ki, bizdə bu tərəvəzdən az istifadə olunur. Bu gün biz sizə çox dadlı və faydalı yemək reseptini təqdim edirik - gül kələmi pendirlə. Lazım olan məhsullar:. - gül kələm

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi üçün Tərkibi. toyuq barabanı. limon. Narıncı. diş. sarımsaq. çay qaşığı. duz. bir. çay qaşığı. qara istiot. bir. çay qaşığı. zerdeçal. bir. desert qaşığı. yer qırmızı bibər. Narıncı. təz

.

Bulkada julyen

Tərkibi. 2 ədəd bulka (hamburger bulkası). 5 ədəd göbələk. 1 ədəd toyuq filesi. 100 qr Holland pendiri. 400 ml süd. 4 xörək qaşığı un. 30 qr kərə yağı. duz. istiot. Hazirlama qaydasi. Öncə toyuq filesini xırda kub şəklind

.

Kiçik Qablarda Kükü

Hamının tanıdığı kükünü bu formada süfrəyə təqdim etsəniz əminəm ki, çox maraqlı və fərqli olacaq. Kiçik maffin qablarında sobada hazırlanan göyərti küküsü həm isti yemək, həm isti qəlyanaltı və ya qarnir kimi ət yeməklərini

.

Asan Və Ləzzətli: 300 Kaloridən çox Olmayan 7 Yemək

Karnabahar gratin. Kalori - təxminən 250 kalori. Tərkibi:. Gül kələmi - 1 ədəd. Süd - 0,5 l. Krem - 100 ml. Sarımsaq - 3 diş. Sərt pendir - 100 q. Kərə yağı - 25 q. Dadmaq üçün duz. Zövqə görə üyüdülmüş ağ istiot. Pişirm

.

Pendirli, göyərtili fəsəlinin resepti - Video resept

Tərkibi:. 600qr un (200qr-lıq stəkanla 4stəkan dolu 5 ci stəkanın 3 ). 400ml ilıq su 2 stəkan. 8 qram yaş maya (quru 1 silə çay qaşığı). İçliyi üçün:. 250qr ağ pendir. hərəsindən 1 dəstə- keşniş,şüyüd, göy soğan və yarı

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

turlar.az

toy makiyajlari həkim məsləhəti qaşların formalari 2025 geyim kolleksiyalari xəmir reseptləri cinsi zəiflik kosmetika atalar sozu bürcler geyim bayatı ana haqqinda bayati