Kofeni bu cür içmək ZƏRƏRLİDİR
"Süd və ya qaymaq əlavə edilmiş soyumuş qəhvə sağlamlığınıza zərər verə bilər".
Publika.az xəbər verir ki, bunu "Sputnik"ə diyetoloq, qastroenteroloq Nuriya Dianova deyib.
Onun sözlərinə görə, otaq temperaturunda istənilən içkidə zamanla müxtəlif mikroorqanizmlər inkişaf etməyə başlayır. Bir neçə saat ərzində qara qəhvəyə heç bir şey olmasa da, süd və ya qaymaqlı qəhvəni masada, avtomobildə uzun müddət saxlamaq yaxşı deyil.
"Nəm bakteriya və mikroorqanizmlərin inkişafı üçün ən optimal mühitdir. Qəhvəyə süd əlavə etsəniz, onda mikroorqanizmlərin çoxalma riski dəfələrlə artır. Beləliklə, içkini növbəti bir saat ərzində içməlisiniz".









Hakışta
İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Mükəmməl seks üçün yataqdakı QAYDALAR
Cəfərinin insan orqanizminə inanılmaz faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
DİQQƏT ! Yuxuda pişik görmüsüzsə ..Ağır xəstəlik gözləyir
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Duru gözəllikdən ifrat çirkinliyə: norma nədir?
Qan laxtalanması problemi genetik imiş
Mənə fəxri ad lazım deyil' - Nura
Eldar 'boykot' olunmağından danışdı
D vitaminini kim hansı formada qəbul etməlidir? - Açıqlama
Şahzadə Meqan oğurluqda ittiham olunur - FOTO
Qaranlıqda telefona baxanlara xəbərdarlıq - Bu hormonun ifrazı zəifləyir