Taxta qaşıqlar bu xəstəliklərə yol açırmış
Mətbəxdə tez-tez istifadə etdiyimiz və əksər insanların metal qaşıqlardan daha sağlam variant olduğunu düşündüyü taxta qaşıqların zərərli olduğu ortaya çıxıb. xəbər verir ki, mütəxəssislər tavaların cızılmasının qarşısın
Mikrodalğalı sobadakı bakteriyalar: Gizli təhlükə
Mikrodalğalı soba yeməklərin tez və asan şəkildə qızdırılması üçün mətbəxdə əvəzolunmaz alət hesab edilir. Lakin bu cihazın gigiyenası və düzgün istifadəsi ilə bağlı tez-tez suallar yaranır. Mikrodalğalı soba bakteriyalar
Su belə içilməlidir - Rus alimlər açıqladı
Su insan sağlamlığı üçün ən vacib elementdir. xəbər verir ki, Perm Politexnik Universitetinin mütəxəssisləri gündə nə qədər su içmək lazım olduğunu və təhlükəli nəticələrdən necə qorunmağın yollarını açıqlayıblar. Su böyükləri
Yeməkdən dərhal sonra çay içmək niyə olmaz?
Anemiya dünyada ən geniş yayılmış patologiyadır və aşağı hemoqlobin bir çox orqan və sistemlərin işini pozur. xəbər verir ki, professor, hematoloq Nikolay Stuklov hemoqlobin azlığının hansı fəsadlara səbəb olmasından danışıb
112 il yaşayan kişinin sirrini AÇIQLADI
Uzun və sağlam ömür yaşamaq hər kəsin arzusudur. Bunun üçün sağlam qidalanmaq, müntəzəm idman etmək və stressdən uzaq olmaq lazımdır. xəbər verir ki, 25 noyabr 2024-cü ildə vəfat edən Con Alfred Tinnisvud Ginnesin Rekordla
Şampanla çaxırın fərqi nədir?
Şampan və çaxır əsasən istehsal üsulu, mənşə yeri və tərkibi ilə fərqlənir. Şampan, yalnız Fransanın Şampan bölgəsində xüsusi bir metodla hazırlanmış qazlı şərabdır və üzüm növləri, fermentasiya prosesi və qazın təbii olara