Qızartmaq üçün bu 3 yağdan istifadə edin
Düzgün yağla qızartmaq sağlamlığınız, təhlükəsizliyiniz, yemək bişirmək və yeməyinizin ümumi dadı və toxuması üçün vacibdir. -a istinadən bildirir ki, yağın təzə olduğundan və xarab olmadığından əmin olmalısınız. . Ya
Yüksək təzyiqi salmaq üçün bunu yeyin
Kətan toxumunun mədə-bağırsağa müsbət təsiri çoxdan məlumdur. "Medicina"ya istinadən xəbər verir ki, dietoloq Maykl Mosli bu toxumlarla yüksək təzyiqi salmağın mümkünlüyünü bildirib. Moruq bu xəstəlikləri sağaldırmış
Niyə körpələrə yumurta ağı vermək olmaz?
Yağla zəngin olan yumurta sarısı uşağa 7-ci ayından verilməlidir. . -a istinadən bildirir ki, uşaq bir yaşına çatana qədər yumurta ağını istehlak etmək tövsiyə edilmir. . Dondurulmuş çörəyin faydaları nələrdir?. Doğru bilinə
Arıqlamaq üçün bu məhsullara diqqət yetirin
Amerikalı diyetoloq Melissa Rifkinin fikrincə, noxud, avokado, smuzi arıqlama dərmanlarının təsirini "təqlid edərək" aclığı effektiv şəkildə yatırmaq qabiliyyətinə malikdir. -ə istinadən bildirir ki, bu barədə "Dail
Albalı bu xəstəliyin dərmanıdır
a istinadən albalının faydalarını təqdim edir:. Gündə nə qədər kolbasa yemək olar? . Niyə körpələrə yumurta ağı vermək olmaz? . Ən zərərli tərəvəzin adı açıqlandı . - Albalı ürək xəstəlikləri riskini azaldır. - Albalı arıqlamağ
Təzyiqi olanlar bunları yesin
Yüksək təzyiq (hipertoniya) 40 yaşdan sonra bir çox insanlarda rast gəlinir. Təzyiqi dərmanla yanaşı bitki və quru meyvələrlə də salmaq mümkündür. -a istinadən təzyiq xəstələri üçün lazımlı olan quru meyvələri təqdim edir:
Yuxusuzluq piylənməyə səbəb olur
Piylənməyə səbəb olan bir çox faktorlar vardır. -a istinadən xəbər verir ki, onlardan biri də düzgün yuxu rejiminin olmamasıdır. Yuxusuzluq piylənmə və şəkər xəstəliklərini yaradır. Amerikalı diyetoloqlar 7 sağlam qadın v
Çox tərləyənlər bu yazını oxusun
Tər qoxusunu aradan qaldırmaq üçün müxtəlif antipersperantlardan istifadə edilir. -a istinadən xəbər verir ki, bu vasitələr orqanizm üçün zərərlidir. Həddən artılq istifadəsi müxtəlif dəri xəstəliklərinə o cümlədən, qadınlard
Gündə 50 qram püstə yeyin - FAYDALARI
Püstə zəngin qida mənbəyidir. Xüsusilə zülal, sağlam yağlar, lif, maqnezium, fosfor və B vitamini ilə zəngindir. Antioksidantlar, digər minerallar və vitaminlər baxımından da əhəmiyyətli bir tərkibə malikdir. -ə istinadə