Mannılı Quş Südü Tortu

Mannılı Quş Südü TortuƏrzaqlar
Tərkibi:

200 qram kərə yağl və ya marqarin
4 ədəd yumurta
150 qram un
200 qram şəkər
2 çay qaşığı kakao
½ paket qabartma tozu
½ paket vanil
Krem üçün:

2 xörək qaşığı mannı yarması
0,5 litr süd
200 qram kərə yağı
150 qram şəkər
1 limon şirəsi
½ paket vanil
Qlazur üçün:

15 qram kərə yağı
3 xörək qaşığı şəkər
3 xörək qaşığı xama
3 xörək qaşığı kakao
Hazırlanması
Yumurta və şəkəri mikserlə çalın. Üzərinə yağı əlavə edib çalmağa davam edin.
Qabartma tozu, vanili unla qarışdırın və yumurtaya əlavə edin.
Alınmış kütləni 2 hissəyə bölün və birinə kakao qatın.
Soba qabına perqament kağız qoyun və ağ və kakaolu xəmiri əvvəlcədən 180 dərəcə qızdırılmış sobada 20 dəqiqə bişirin.
Bismiş biskviti də 2 hissəyə bölün.
Kremi hazırlamaq üçün südü qazda isidin və manını əlavə edib qarışdıra-qarışdıra mannı bişirin. Kənara qoyun ki soyusun.
Yağı şəkər və vanillə çalın. Üzərinə mannını əlavə edin.
Sonda limon şirəsin kremə əlavə edin.
Qlazuru hazırlamaq üçün qeyd etdiyimiz ərzaqları qarışdırın və qaynayanadək qazda qarışdırın.
Tortu hazırlamaq üçün 1-ci kakaolu sonra ağ biskvit olmaq şərti ilə kremləyib üst-üstə düzün. Üzərinə qlazuru tökün.
Nuş Olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 2348   Tarix: 24 sentyabr 2021
f Paylaş


Turlar.az

Oxşar xəbərlər

.

Bulkada julyen

Tərkibi. 2 ədəd bulka (hamburger bulkası). 5 ədəd göbələk. 1 ədəd toyuq filesi. 100 qr Holland pendiri. 400 ml süd. 4 xörək qaşığı un. 30 qr kərə yağı. duz. istiot. Hazirlama qaydasi. Öncə toyuq filesini xırda kub şəklind

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Qədim yeməyimiz xaşlama resepti

Tərkibi:. 1 kq sümüklü ət (qoyun,quzu və ya mal). 5 ədədsoğan. 7 ədəd kartof. 3-4 ədəd bolqar bibəri. 2-3 ədəd pomidor. 2 ədəd dəfnə yarpağı. 1 çimdik qırmızı acı bibər tozu. duz, istiot. Hazırlanması:. İlk öncə ətı doğrayı

.

Badımcan Salatı

Fərqli dadı olan bu salatı hamıya hazırlamağı məsləhət görərdim. Əminəm ki, çox bəyəniləcək. Lazım olan ərzaqlar:. 4-5 ədəd orta boy badımcan. 3 ədəd pomidor. 1-2 ədəd bibər. 250 qr toyuq döş əti. keşniş. şüyüd. bitki yağı

.

Ev şəraitində pendirin hazırlanma qaydası

Lazım olan məhsullar:. 3 litir süd. 300 qram xama. 2 ədəd yumurta. 1 yemək qaşığı duz. Qeyd edək ki, bu reseptlə 600 qram pendir hazırlanır. Hazırlanma qaydasını videoda izləyin. Nuş olsun!

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Padimcan pancake resepti

Nə vaxtsa badımcanlı pancake alacaqsınız? Damağınızı qıracaq dadlı bir reseptlə buradayıq. Çalışdığımız dadlardan birindən badımcanlı pancake resepti. Gündüz masası üçün, çayın yanında, qonaqlarınıza yemək və ya isti qəlyanalt

turlar.az

qaşların formalari gozel gorunmek yemek reseptleri pamidor maskasi süni qidalar dişlər qozlu toyuq salati kosmetika uşaq nece olur cinsi öpüşme novruza aid hakista həmidə