Nahardan sonra bu meyvəni yemək təhlükəlidir

Nahardan sonra bu meyvəni yemək təhlükəlidirPortağal, limon, qreypfrut və naringi öz fərqli və ləzzəti dadı ilə tanınır. Onların hamısı güclü antioksidant olan C vitamini ehtiva edir.
Milli.Az metbuat.az-a istinadən xəbər verir ki, buna baxmayaraq, dietoloqlar bu meyvələri yeməkdən dərhal sonra istehlak etməməyə çağırır.
Belə ki, sitrus meyvələri həzmə təsir göstərir. Onların turşuluğu mədə narahatlığına ola bilər, xüsusən də mədə problemi olanlar üçün. Bu meyvələrdəki bəzi birləşmələr yeməkdən dərhal sonra istehlak edildikdə bəzi qida maddələrinin udulmasına mane ola bilər. Şişkinlik və ya qaz problemləri də yarana bilər, xüsusən həzm sistemi həssas olan insanlarda.
Sitrus meyvələrinin tərkibində təbii şəkər olsa da, nahardan sonra onları yemək qan şəkərinizin səviyyəsinin yüksəlməsinə səbəb ola bilər. Bundan əlavə, yeməkdən dərhal sonra meyvə qəbulu həddindən artıq qidalanmaya və nəticədə çəki artımına səbəb ola bilər.
Milli.Az

Xəbərlər     Baxılıb: 737   Tarix: 22 avqust 2024
f Paylaş


Tezbazar.az elanlar sayti

Oxşar xəbərlər

.

Qəfil ölüm bu qan qrupundan yan keçir

Hematologiyanın inkişaf tarixi bir əsrdən çox əvvələ gedib çıxır və onun əsas məqamı 1900-cü ildə Avstriya həkimi Karl Landtheiner tərəfindən qan qruplarının kəşfi olub. -a istinadla xəbər verir ki, bu elmi nailiyyət tib

.

Çoxumuz öskürürük - Mövsüm dəyişikliyi, ya virusdur?

Son günlər havaların soyuq keçməsi nəticəsində qripə yoluxanların sayı artıb. Bu isə əhali arasında yeni virusun yayılması ilə bağlı narahatlığa yol açıb. Bəs insanlar arasında artan bu xəstəlik mövsüm dəyişikliyi ilə bağlıdır

.

Dondurulmuş qidaların gizli təhlükəsi

Dondurulmuş qidalar düzgün istehsal, saxlanma və istifadə qaydalarına əməl edildikdə təhlükəsizdir. bildirir ki, bununla belə, onların təhlükəsizliyi və qidalanma dəyəri bir neçə faktordan asılıdır:. Dondurulmuş Qidaları

.

Virusların "qorxulu yuxusu" - Antioksidant tərkibli 5 meyvə

C vitamini immun sistemini gücləndirən, dəri sağlamlığını yaxşılaşdıran və ümumi sağlamlığı dəstəkləyən ən təsirli antioksidantlardan biridir. Vücudumuz tərəfindən istehsal edilmədiyi üçün onu yalnız qida vasitəsilə əld

.

Ağciyəriniz pambıq kimi yumşalacaq, öskürəyiniz dayanacaq

İmmunitet sistemini güclü saxlamaq ümumi sağlamlığınızı qorumaq üçün vacibdir. Qoxusu və dadı ilə ləzzətlə istehlak edilən mixək qış aylarında orqanizmi xəstəliklərdən qoruyur. . -a istinadən xəbər verir ki, mixəyin gücl

.

Bu insanlara kəsmik yemək tövsiyə olunmur - Təhlükəlidir

Kəsmik faydalı və zülal, kalsium kimi qidalandırıcı maddələrlə zəngindir. Lakin bəzi insanlar üçün bu qidanın istehlakı məhdudlaşdırılmalı və ya tamamilə dayandırılmalıdır. kəsmik yeməməsi tövsiyə olunan insanları təqdi

.

"1 qaşığı şəfa mənbəyidir, bütün xəstəlikləri yox edir

Sağlam həyata addım atmaq istəyənlərə təkliflər təqdim edən Prof. Dr. Canan Karatay min illik şəfa mənbəyi adlandırılan yeməyin hər zaman nizamlı istehlak edilməsinin lazım olduğunu vurğulayıb. Hər kəsin evində olan və adətə

.

Yuxuda heyva görmək hansı mənaya gəlir?

Yuxuda heyva görmək yuxu görən şəxsin əgər xəstədirsə sağlamlıq və şəfaya qovuşacağına yozulur. Yuxuda heyva görmək, insanın müjdə alacağına, şad və hüzurlu olacağına işarədir. Yuxuda heyva və ya heyva mürəbbəsi görmək xeyirl

.

İdeal səhər yeməyi necə olmalıdır?

İdeal səhər yeməyi, bədənin günə enerji ilə başlaması üçün lazımlı qida maddələrini təmin etməlidir. Bu yemək balanslı şəkildə karbohidratlar, zülallar, sağlam yağlar, liflər və mikroelementlərlə zəngin olmalıdır. ideal səhə

turlar.az

sonxeber.az qadın geyimi sade makiyaj sekilleri makiyaj etmek qaydalari reseptlər arıqlamaq üçün çaylar uzum sirkesinin hazırlanması qaydasi virtual dərslər xanım az salam gunay buga burcu masturbasiya nedir