Pəhriz salatları

Pəhriz salatlarıArıqlamaq üçün "fantaziya" salatı

Xama doldurması uyğunlaşmayan inqrediyentləri – kərəviz və portağalı birləşdirə bilərsiniz. Bu dadlı salat mütləq sizin xoşunuza gələcək. Onun turş məzə və şirin dadlı zəngin tərkibi yaxşı doydurur, iştahanı boğur və nəticədə – artıq çəkidən qurtulmağa imkan yaradır.

İnqrediyentlər:

kərəviz (300 qram)
alma (250 qram)
yerkökü (1 ədəd)
xama az kalorili 100 qram
portağal (yarsı)
tikələrə doğranmış fındıqlar.
Hazırlanma üsulu:

Sürtkəcdən almaları və yerkökünü, qaynadılmış kərəvizi keçirdirik. xırdalanmış fındıqları əlavə edib, bir az şəkər, duz vurub qarışdırırıq. Xama vurub porsion boşqablara tökükrük Portağal tikələriylə üstünü bəzəyirik.

Arıqlamaq üçün göbələk salatı

Göbələklər – tanınmış pəhriz məhsuludur, təsadüfi olmayan post zamanı onlar yüksəldilmiş tələbatdan istifadə edirlər. Onlar arıqlamağa kömək edəcəklər çünki kalori dəyəri onlarda kifayət qədər aşağıdır. Dadlı salatı hazırlayırıq.
İnqrediyentlər:

təzə göbələklər (150 qram)
bitki yağı (10 qram)
Limon şirəsi qara istiot.
Hazırlanma üsulu:

Göbələkləri təmizləyib, duzlanmış suda yaxşıca qaynatmaq lazımdır. Süzgəcə boşaldırıq və xırda tikələrlə doğrayırıq. İstiotlayırıq, bitki yağıyla və limon şirəsiylə suyuyla qarışdırırıq. Salat qabına əlavə edib göyərtiylə (cəfəri, şüyüd) bəzəyirik.

Nuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 8054   Tarix: 24 aprel 2014
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Düyü Salatı

Ərzaqlar. 2 kasa düyü. 1 kasa qarışıq yaşıl noxud. 2 budaq təzə soğan. ½ dəstə cəfəri. 8-10 ədəd gavalı turşusu. 1 kasa dənələnmiş qarğıdalı. 2 st. limon suyu. Zeytun yağı, duz, pul bibər. Hazırlanması. Təzə soğan və cəfər

.

Balıqdan buğlama resepti

Tərkibi. Nərə balığı və ya ağ balıq - 370 qr. Kartof - 115 qr. Baş soğan - 80 qr. Sarı alça - 60 qr. Duz - 0,4 qr. Döyülmüş qara istiot - 0,3 qr. Hazirlama qaydasi. Balıq təmizlənir, yuyulur və qurulanır. Kartof, soğan təmizlənir

.

Özünü müalicə: Tərəvəzli şorba resepti

maddələr. Baharatlı Tərəvəz Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 4. yemək qaşığı. Günəbaxan yağı. bir. nömrə. soğan. 2 -ci. nömrə. yerkökü. bir. nömrə. qırmızı bolqar bibəri. bir. nömrə. kərəviz sapı. bir. nömrə. kabak. 2 -ci. filial

.

Qədim yeməyimiz xaşlama resepti

Tərkibi:. 1 kq sümüklü ət (qoyun,quzu və ya mal). 5 ədədsoğan. 7 ədəd kartof. 3-4 ədəd bolqar bibəri. 2-3 ədəd pomidor. 2 ədəd dəfnə yarpağı. 1 çimdik qırmızı acı bibər tozu. duz, istiot. Hazırlanması:. İlk öncə ətı doğrayı

.

Qara dəniz dadı: Kumak Recipe

Kuymak Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. kərə yağı. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. qarğıdalı unu. bir. su şüşəsi. Bu. (otaq temperaturunda). bir. Damğa. kəsmik. 1 çay fincanı. Qaynar su. bir. çay qaşığı silin

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Balqabaq yeməyi resepti üçün maddələr 5 nömrə orta balqabaq bir nömrə orta soğan 3 diş sarımsaq 4 yemək qaşığı zeytun yağı bir nömrə böyük pomidor 1/2

Balqabağın toxumlu hissələrini yemək hazırlayarkən istifadə etməyin, çünki yeməyi sulandırmaz. Rəndələnmiş balqabaqlı balqabağın hazırlanmasında da istifadə edə bilərsiniz. İstəsəniz balqabağı yarıya bölün. Tava içərisin

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Qat-qat xəmir ilə göbələkli, farş ətli piroq

Yumşaq qat-qat xəmirdən müxtəlif cürə yeməklər hazırlaya bilərsiniz. Qeyd edək ki, qat-qat xəmir mağazalarda hazır satılır. İstəsəniz evdə də hazırlaya bilərsiniz. Tezliklə qat-qat xəmirin resepti də saytımızda hazır olacaq

turlar.az

qadin sayti hamilelikde qidalanma geyim şəkilləri qarasin qizlar ucun makiyaj ayaqların şişməsi kivi murebbesi baliq qulagi kosmetika novruz bayrami hakisda kurtlar vadisi novruz bayramina aid hakistalar oglan evi uzeyir hacibeyli