Qarpız salatının hazırlanması

Qarpız salatının hazırlanması

Tərkibi:
200 qr toyuq əti
4 yumurta
150 qr pendir
Qara zeytun
150 qr mayonez
3 pomidor
3 xiyar
Duz
Hazırlanması:

Toyuğun döş ətini qaynatdıqdan sonra kub formada doğrayırıq. Yumurtanı sürtgəcin böyük hissəsindən keçiririk. Pendiri də sürtgəcdən keçirirk. Eytunların bir qismini oval, digər qismini isə uzunsov formada doğrayırıq.pomidor və xiyarı eyni qayda ilə doğrayırıq. Pomidoru kub formada doğrayırıq. Xiyarı sürtgəcin böyük gözündən keçiririk. Toyuq filesini, yumurtanı, zeytunu (oval formada doğradıqlarımızı), pendiri (bir qismini bəzək üçün saxlayırıq), duz və bir qədər də mayonez əlavə edib qarışdırırıq. Hazırladığımız qarışımı boşqaba əlavə edib qarpız dilimi şəklində formalaşdırırıq. Üzərinə pomidor düzürük. Pomidorun kənarlarına pendiri səpirik.Kənarlarına sürtgəcdən keçirdiyimiz xiyarı əlavə edirik. Sonra uzunsov formada kəsdiyimiz zeytunları əlavə edirik. Ön hissəsini də pomidor və zeytunla bəzədikdən sonra servis edə bilərsiniz.
Qadinklubu.com
Nuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 5120   Tarix: 18 mart 2016
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Kəsmikli Bananli Tort

Ərzaqlar. 4 yumurta . 350 qram şəkər . 180 qram un . 5 xörək q. kakao tozu . 1 paket qabartma tozu . 4 xörək q. qaynar su . 250 qram kəsmik . 15 qram jelatin . 500 qram 33 %-li qaymaq . 4 ədəa banan . 100 qram tünd şokolad

.

Ev şəraitində pendirin hazırlanma qaydası

Lazım olan məhsullar:. 3 litir süd. 300 qram xama. 2 ədəd yumurta. 1 yemək qaşığı duz. Qeyd edək ki, bu reseptlə 600 qram pendir hazırlanır. Hazırlanma qaydasını videoda izləyin. Nuş olsun!

.

Cinnabon – Darçınlı bulka resepti

Hamının sevdiyi darçınlı bulkaların adı bütün dünyada məşhur olan Cinnabon şirkəti ilə əlaqəlidir. Cinnabon – "cinnamon" ingilis dilindən darçın, "bone" – latın dilindən yaxşı deməkdir. 1985-ci ildə at

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Kiçik Qablarda Kükü

Hamının tanıdığı kükünü bu formada süfrəyə təqdim etsəniz əminəm ki, çox maraqlı və fərqli olacaq. Kiçik maffin qablarında sobada hazırlanan göyərti küküsü həm isti yemək, həm isti qəlyanaltı və ya qarnir kimi ət yeməklərini

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

.

Mayonezli Çiyələk Piroqu

Bizim mayonezə olan sevgimizi izah etmək çətindir, amma bu reallıqdır ki, mətbəximizdə mayonez həmişə geniş istifadə olunub. Çox az adam bilir ki, mayonezlə təkcə salatlar hazırlamaq olmur. Ondan həmçinin şirniyyatlarda d

.

Bulkada julyen

Tərkibi. 2 ədəd bulka (hamburger bulkası). 5 ədəd göbələk. 1 ədəd toyuq filesi. 100 qr Holland pendiri. 400 ml süd. 4 xörək qaşığı un. 30 qr kərə yağı. duz. istiot. Hazirlama qaydasi. Öncə toyuq filesini xırda kub şəklind

turlar.az

sonxeber.az=https://sonxeber.az=sonxeber.az gozel gorunmek maskalar kosmetik vasiteler dieta tüklərin təmizlənməsi vegetativ sinir sistemi qadin dunyasi kulinariya terezi meseller gunay novruz qurd xəstəliklərinə qarşı mualicə