Qarpız salatının hazırlanması

Qarpız salatının hazırlanması

Tərkibi:
200 qr toyuq əti
4 yumurta
150 qr pendir
Qara zeytun
150 qr mayonez
3 pomidor
3 xiyar
Duz
Hazırlanması:

Toyuğun döş ətini qaynatdıqdan sonra kub formada doğrayırıq. Yumurtanı sürtgəcin böyük hissəsindən keçiririk. Pendiri də sürtgəcdən keçirirk. Eytunların bir qismini oval, digər qismini isə uzunsov formada doğrayırıq.pomidor və xiyarı eyni qayda ilə doğrayırıq. Pomidoru kub formada doğrayırıq. Xiyarı sürtgəcin böyük gözündən keçiririk. Toyuq filesini, yumurtanı, zeytunu (oval formada doğradıqlarımızı), pendiri (bir qismini bəzək üçün saxlayırıq), duz və bir qədər də mayonez əlavə edib qarışdırırıq. Hazırladığımız qarışımı boşqaba əlavə edib qarpız dilimi şəklində formalaşdırırıq. Üzərinə pomidor düzürük. Pomidorun kənarlarına pendiri səpirik.Kənarlarına sürtgəcdən keçirdiyimiz xiyarı əlavə edirik. Sonra uzunsov formada kəsdiyimiz zeytunları əlavə edirik. Ön hissəsini də pomidor və zeytunla bəzədikdən sonra servis edə bilərsiniz.
Qadinklubu.com
Nuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 4908   Tarix: 18 mart 2016
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Badımcan Salatı

Fərqli dadı olan bu salatı hamıya hazırlamağı məsləhət görərdim. Əminəm ki, çox bəyəniləcək. Lazım olan ərzaqlar:. 4-5 ədəd orta boy badımcan. 3 ədəd pomidor. 1-2 ədəd bibər. 250 qr toyuq döş əti. keşniş. şüyüd. bitki yağı

.

Asan Və Ləzzətli: 300 Kaloridən çox Olmayan 7 Yemək

Karnabahar gratin. Kalori - təxminən 250 kalori. Tərkibi:. Gül kələmi - 1 ədəd. Süd - 0,5 l. Krem - 100 ml. Sarımsaq - 3 diş. Sərt pendir - 100 q. Kərə yağı - 25 q. Dadmaq üçün duz. Zövqə görə üyüdülmüş ağ istiot. Pişirm

.

ƏTLİ NOXUDLU SOUS, İSTİ YEMEK RESEPTLERİ

Resept. 250 q. ət,. 1 xörək qaşığı yumuru düyü,. 1 xörək qaşığı tamat,. Yarım stəkan noxud,. 2 ədəd soğan,. 2 ədəd kartof. Sarıkök,. 1 diş sarımsaq,. 1 xörək qaşığı un,. 4-5 xörək qaşığı su,. Qırmızı bibər tozu,. Ət otu,

.

Kəsmikli Bananli Tort

Ərzaqlar. 4 yumurta . 350 qram şəkər . 180 qram un . 5 xörək q. kakao tozu . 1 paket qabartma tozu . 4 xörək q. qaynar su . 250 qram kəsmik . 15 qram jelatin . 500 qram 33 %-li qaymaq . 4 ədəa banan . 100 qram tünd şokolad

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Toyuq əriştə şorbası

Hamı bilir ki, hamı sağlam olmaq üçün hər gün ilk yeməkləri yeməlidir. Toyuq şorbaları əla sağlam bir yemək seçimidir. Müxtəlif şorbalar var - düyü ilə, qarabaşaq yarması, əriştə və ya kartof ilə. İndi demək olar ki, hə

.

Cinnabon – Darçınlı bulka resepti

Hamının sevdiyi darçınlı bulkaların adı bütün dünyada məşhur olan Cinnabon şirkəti ilə əlaqəlidir. Cinnabon – "cinnamon" ingilis dilindən darçın, "bone" – latın dilindən yaxşı deməkdir. 1985-ci ildə at

.

Gül kələmi pendirlə

Gül kələmi ən faydalı tərəvəzlərdən biridir. Təəssüf ki, bizdə bu tərəvəzdən az istifadə olunur. Bu gün biz sizə çox dadlı və faydalı yemək reseptini təqdim edirik - gül kələmi pendirlə. Lazım olan məhsullar:. - gül kələm

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

turlar.az

sonxeber.az adlarin menasi gelinlikler aksessuarlar gəlin qayınana uzdeki qara noqteler cinsi mövzular xına bəzəkləri kosmetika nizami gəncəvi oglan evi xalqlar dostluğu metrosunun üstündə çox təcili mənzil satılır fitat novruz haqistalari