sebet.az onlayn maqazin

Qiymənin hazırlanması

Qiymənin hazırlanmasıƏrzaqlar: Qiymənin hazırlanması

1 kq çəkilmiş ət (qoyun ya da mal əti)

3 ədəd baş soğan

2 -3 x.q ərinmiş kərə yağı

Duz

İstiot

Hazırlanması:

Soğanı sürtgəcdən keçirdirik. (Əgər əti özünüz ət maşınından keçirirsinizsə soğanı da ət ilə birgə çəkə bilərsiniz)

Ətə soğanı əlavə edib, yağ töküb bişməyə qoyuruq.

Qiymənin hazırlanmasıYağda tam bişənə qədər qovurub duz və istiotunu vururuq.

(Əgər gec bişən ətdirsə, onda az su əlavə edib bişiririk. Sonra yağa qovururuq)

Qiymənin hazırlanmasıNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 3646   Tarix: 07 oktyabr 2013
f Paylaş
Şərh yazmaq üçün sayta daxil olun.


DİGƏR XƏBƏRLƏR

Yumurta ilə qozlu toyuq salatı

Ərzaqlar: . 200 q toyuğun döş əti . 3 ədəd yumurta . 1 ədəd qırmızı soğan . 1/2 st qoz ləpəsi . Mayonez . Duz . İstiot . Hazırlanması. Toyuğun döş ətini duz töküb suda bişiririk. Soyuduqdan sonra doğrayırıq. Qozu ya blenderdə

Ətli səbzə qovurma ilə qat-qat plov

Ərzaqlar:. 3 st uzun düyü. 100 q pendir. 2-3 x.q əridilmiş kərə yağı. Duz. İçlik:. 500 qr suda bişmiş xırda doğranmış qoyun əti (mal əti də olar). 3 ədəd baş soğan. 4-5 dəstə göyərti (kəvər, keşniş, şüyüd, cəfəri, nanə, ispanaq)

Paxla çığırtması (qovurması)

Ərzaqlar:. 1 kq göy paxla. 3 ədəd pomidor. 3 ədəd baş soğan. 3 x.q kərə yağı ya da bitki yağı. Duz. Hazırlanması:. Paxlanı təmizləyib doğrayırıq. Qazana paxlanı töküb su əlavə edib tam bişməyə az qalana qədər suda bişiririk

Toyuğun döş ətindən sobada qat-qat

 Ərzaqlar:. 300-400 q toyuğun döş əti. 5 ədəd pomidor. 4-5 ədəd kartof. 3 x.q mayonez. 3-4 x.q bitki yağı. 1 ç.q sarıkök. 150 q pendir. Zövqə görə duz və istiot. Hazırlanması:. Döş ətini xırda doğrayırıq. Doğranmış döş ətin

Turşu qovurma plov

Ərzaqlar:. 4 st uzun düyü. 1 kq sümüksüz suda bişmiş qoyun əti. 500 q təmizlənmiş şabalıd. 4 ədəd baş soğan. 4 x.q əridilmiş kərə yağı. 1 st kişmiş. 10 ədəd qaysı. 10 ədəd albuxara ya da alça turşusu. Limon duzu. Sarıkö

Toyuğun döş ətindən kotlet

Ərzaqlar: . 300 q toyuğun döş əti . 3 ədəd yumurta . 3 x.q moyanez . 3 x.q un . Zövqə görə duz və istiot . Qızartmaq üçün: bitki yağı Hazırlanması:. Toyuğun döş ətini xırda dörd künc doğrayırıq. Ətə duz və istiot töküb qarışdırırıq

Ətli səbzi qovurma

Ərzaqlar:. 500 q suda bişmiş xırda doğranmış qoyun əti (ya da mal əti). 3 ədəd baş soğan. 4-5 dəstə göyərti (kəvər, keşniş, şüyüd, cəfəri, nanə, ispanaq). 4-5 ədəd alça turşusu. 2 x.əridilmiş kərə yağı. Duz. İstiot. Hazırlanması:

Ciyər qovurması

Ərzaqlar:. 500 q ciyər . 3 ədəd baş soğan . 3 x.q əridilmiş kərə yağı . Duz . Hazırlanması:. Soğanı doğrayırıq. Soğana yağ və duz töküb qovururuq. Qovrulmuş soğanın üstünə doğranmış ciyəri əlavə edirik. Ciyər hazır olan

Kartof ilə içi doldurulmuş toyuq

Ərzaqlar:. 1 ədəd toyuq . 5 ədəd kartof . 2 x.q. кеtçup . 2 x.q mayonez . Duz . İstiot . Hazırlanması:. Kartofu suda bişiririk. Kartof tam bişməmiş götürürük. Soyuduqdan sonra  xırda kubik doğrayırıq. Kartofa duz, istiot




sebet.az onlayn maqazin mp3 yukle
Mp3 yukle sayti


vizalar.az
viza desteyi


biletler.az
avia biletler


turlar.az

sonxeber.az sonxeberler.az hamilelikde qidalanma kosmetika mehsullari kosmetoloq burc xelife veten haqqinda atalar sözləri sizanaga qarsi maskalar cəlil məmmədquluzadə kosmetika romantika nedir rəksanə