Qozlu banan pirojnası
Ərzaqlar:
Xəmir üçün: 
4 st un
200 q yağ
200 q xama
1 paket qabartma tozu
üzünə 1 x.q şəkər kirşanı
İçlik: 
2 st qoz ilə şəkər tozu qarışığı
Zövqə görə az vanil
Hazırlanması:
Yağı əridirik. Unun üstünə yağı, xamanı, qabartma tozunu əlavə edib yumşaq xəmir yoğururuq.

Xəmiri sellofana qoyub 2 saat soyuducuda saxlayırıq.
İçliyi hazirlamaq üçün maşından keçirilmiş qozu şəkər tozu və vanil ilə qarışdırırıq.
Xəmirdən qoz boyda kündə düzəldib uzunsov yayırıq.

Içlik qoyub bükürük.

Banan formasına salırıq.
Qaba kağız sərib pirojnaları yığırıq.
180 dərəcədə qızdırılmış sobada 20-25 dəqiqəyə bişiririk.
Soyuyanda üstünə şəkər kirşanı səpirik.
Nuş olsun!









Hakışta
Cəfərinin insan orqanizminə inanılmaz faydaları
Mükəmməl seks üçün yataqdakı QAYDALAR
DİQQƏT ! Yuxuda pişik görmüsüzsə ..Ağır xəstəlik gözləyir
Türkiyəni tərk edən məşhur aktrisa keşişlə evlənib xristianlığı qəbul etdi
Eminlə Coni Youtube-da ikinci yerdədir
Sən öz atalığını təmizə çıxart, 10 ildir övladını görmürsən
Bizi yavaş-yavaş öldürən 3 qida
Yeni il süfrəsinin bəzəyi olan salat zəhərlənmə verə bilər - Belə saxlayın
Bayram axşamı içki içənlərə pis xəbər
"Avroviziya"ya terror hücumu hazırlayan şəxsə hökm oxundu
Hər gün bir stəkan içən qocalmır
Kondisioner yaşlılarda ölüm riskini azaldır – Yeni araşdırma
Telefon qablarından istifadəni dayandırın - Mütəxəssis açıqladı
Uzun ömür yaşamaq istəyirsinizsə, yatın