Böyrəkləri gücləndirən təbii qida – Hər gün 1 ovuc yeyin
Böyrək sağlamlığını qorumaq həyat keyfiyyətini əhəmiyyətli dərəcədə artırır. xəbər verir ki, araşdırmalar göstərir ki, bəzi təbii qidalar böyrəkləri gücləndirir və daş əmələ gəlməsinin qarşısını alır. Antioksidant zənginliyi
C vitamini bu şəxslərə xeyirdən çox zərər verir
"Askorbin turşusunu ( vitamin C-nin elmi adı ) yüksək dozada qəbul etmək nə xəstəliyin qarşısını alır, nə də gedişatını yüngülləşdirir". xəbər verir ki, rusiyalı terapevt Svetlana Kanevskaya payız aylarında vitami
Yuxu həbləri yaddaşa ciddi ziyan vurur - Elmi tədqiqat
Yeni araşdırmalar bəzi yuxu dərmanlarının uzunmüddətli istifadəsinin yaddaşa zərər verə biləcəyini ortaya qoyub. xəbər verir ki, "Sleep" jurnalında dərc olunan tədqiqatda, xüsusilə yaşlı insanlara təyin edilən benzodiazepinləri
Turşu xərçəng riskini azaldır
Əhalinin böyük bir hissəsi turşuların mədə üçün yaxşı olmadığına inanaraq istehlak etməkdə tərəddüd edir. Bununla belə, onların ləzzətindən əlavə, ümumi sağlamlıq üçün çoxlu faydaları olduğu ortaya çıxıb. . xəbər verir ki
Bu qida və içkilər sonsuzluq yaradır - Açıqlama
Son tədqiqatlar göstərir ki, mikro və nanoplastik hissəciklər insan bədəninə daxil olmaqla, kişilərin spermasına qədər çata bilir. xəbər verir ki, bu barədə -ya açıqlamasında biologiya üzrə fəlsəfə doktoru, embrioloq İly
Kolbasa və sosiskalar xərçəng yaradır
Mütəxəssislər xəbərdarlıq edirlər ki, emal olunmuş ət məhsulları, xüsusilə də kolbasa və sosiskalar müntəzəm şəkildə qəbul edildikdə sağlamlıq üçün ciddi təhlükə yarada bilər. xəbər verir ki, araşdırmalara görə, bu məhsulları