Sadə ŞOKOLADLI PİROJNA

Sadə ŞOKOLADLI PİROJNATez və asan hazırlanan şokoladlı pirojna. Üzərini zövqünüzə görə bəzəyə bilərsiniz.
Reseptdə kağızdan kəslilmiş trafaretlər istifadə olunur. Müxtəlif formada fiqurlar kəsin, pirojnanın üzərinə qoyun, pudra səpin.
İnqrediyentlər:
- 150 qr şokolad
- 150 qr kərə yağı
- 150 qr şəkər tozu
- 2 yumurta
- 250-300 qr un
- 2 ç.q. qabartma tozu
- 2 ç.q. vanilli şəkər tozu
- pudra
Hazırlanması:
1. Şokoladı su hamamında əridin.
2. Yumşaq kərə yağını şəkər tozu və vanilli şəkər tozu ilə çalın.
3. Yumurta əlavə edin, yaxşı çalın.
4. Şokolad əlavə edin, qarışdırın.
5. Qabartma tozu, un əlavə edin, qarışdırın.
6. Formaya kərə yağı çəkin və ya perqament sərin, xəmir tokün, hamarlayın.
7. Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, 25 dəqiqə bişirin.
8. Kvadrat şəklində kəsin, üzərini bəzəyin.
Nuş olsun!
Mənbə: say7.info
Tərcümə: Evdarliq.Az

Mətbəx     Baxılıb: 2595   Tarix: 27 may 2019
f Paylaş


Ustalar.az ustalar sayti

Oxşar xəbərlər

.

Toyuq əriştə şorbası

Hamı bilir ki, hamı sağlam olmaq üçün hər gün ilk yeməkləri yeməlidir. Toyuq şorbaları əla sağlam bir yemək seçimidir. Müxtəlif şorbalar var - düyü ilə, qarabaşaq yarması, əriştə və ya kartof ilə. İndi demək olar ki, hə

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Ləzzətli və Ətirli Almalı Ördək Filesi

Restoranların menyusunda ördək ətindən hazırlanan dadlı və bahalı bir yemək növü. Lakin bu yeməyi restoranda yemək üçün xeyli miqdarda pul ödəməli olacaqsınız. Ördək filesi alma ilə inanılmaz dərəcədə ləzzətli, şirəli v

.

Kiçik Qablarda Kükü

Hamının tanıdığı kükünü bu formada süfrəyə təqdim etsəniz əminəm ki, çox maraqlı və fərqli olacaq. Kiçik maffin qablarında sobada hazırlanan göyərti küküsü həm isti yemək, həm isti qəlyanaltı və ya qarnir kimi ət yeməklərini

.

Asan Və Ləzzətli: 300 Kaloridən çox Olmayan 7 Yemək

Karnabahar gratin. Kalori - təxminən 250 kalori. Tərkibi:. Gül kələmi - 1 ədəd. Süd - 0,5 l. Krem - 100 ml. Sarımsaq - 3 diş. Sərt pendir - 100 q. Kərə yağı - 25 q. Dadmaq üçün duz. Zövqə görə üyüdülmüş ağ istiot. Pişirm

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)

Tərkibi:. Farş- 500 q. Soğan- 1 ədəd. Sarımsaq- 1 diş. "Best cow" kərə yağı- 50 q. Şüyüd- 1 dəstə. Yumurta- 3 ədəd. Duz-istiot. Hazırlanması:. Soğanı xırda-xırda doğrayıb kərə yağında ızarana qədər bişiririk. Soğanı

.

Qara dəniz dadı: Kumak Recipe

Kuymak Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. kərə yağı. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. qarğıdalı unu. bir. su şüşəsi. Bu. (otaq temperaturunda). bir. Damğa. kəsmik. 1 çay fincanı. Qaynar su. bir. çay qaşığı silin

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

turlar.az

sade makiyaj sekilleri maskalar geymler 2025 dostluq haqqında atalar sözləri qripdən qorunmaq qoç bürcü toy paltarlari 2025 kosmetika vətən haqqında bayatı kokelmek tut ağacı tutdudu veten haqqinda bayatilar məsəllər