Sadə ŞOKOLADLI PİROJNA

Sadə ŞOKOLADLI PİROJNATez və asan hazırlanan şokoladlı pirojna. Üzərini zövqünüzə görə bəzəyə bilərsiniz.
Reseptdə kağızdan kəslilmiş trafaretlər istifadə olunur. Müxtəlif formada fiqurlar kəsin, pirojnanın üzərinə qoyun, pudra səpin.
İnqrediyentlər:
- 150 qr şokolad
- 150 qr kərə yağı
- 150 qr şəkər tozu
- 2 yumurta
- 250-300 qr un
- 2 ç.q. qabartma tozu
- 2 ç.q. vanilli şəkər tozu
- pudra
Hazırlanması:
1. Şokoladı su hamamında əridin.
2. Yumşaq kərə yağını şəkər tozu və vanilli şəkər tozu ilə çalın.
3. Yumurta əlavə edin, yaxşı çalın.
4. Şokolad əlavə edin, qarışdırın.
5. Qabartma tozu, un əlavə edin, qarışdırın.
6. Formaya kərə yağı çəkin və ya perqament sərin, xəmir tokün, hamarlayın.
7. Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, 25 dəqiqə bişirin.
8. Kvadrat şəklində kəsin, üzərini bəzəyin.
Nuş olsun!
Mənbə: say7.info
Tərcümə: Evdarliq.Az

Mətbəx     Baxılıb: 2592   Tarix: 27 may 2019
f Paylaş


Ustalar.az ustalar sayti

Oxşar xəbərlər

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Cinnabon – Darçınlı bulka resepti

Hamının sevdiyi darçınlı bulkaların adı bütün dünyada məşhur olan Cinnabon şirkəti ilə əlaqəlidir. Cinnabon – "cinnamon" ingilis dilindən darçın, "bone" – latın dilindən yaxşı deməkdir. 1985-ci ildə at

.

Ləzzətli və Ətirli Almalı Ördək Filesi

Restoranların menyusunda ördək ətindən hazırlanan dadlı və bahalı bir yemək növü. Lakin bu yeməyi restoranda yemək üçün xeyli miqdarda pul ödəməli olacaqsınız. Ördək filesi alma ilə inanılmaz dərəcədə ləzzətli, şirəli v

.

Ləzzətə hopdurulmuşdur: Fan Kartof Resepti

Fan Kartof Resepti üçün Tərkibi. 4. orta ölçü. kartof. 5. yemək qaşığı. kərə yağı. bir. diş. sarımsaq. bir. desert qaşığı. duz. 3-4. filial. rozmarin (istədiyiniz kimi). bir. çay qaşığı. təzə doğranmış qara bibər. İkinc

.

Pomidorlu tart resepti

Tərkibi. 250 qr un. ½ çay qaşığı qabartma tozu. 100 ml günəbaxan yağı. 100 ml ilıq su. 150 qr holland pendiri. 4 ədəd pomidor. ½ xörək qaşığı zeytun yağı. 2 çay qaşığı xardal. 1 çay qaşığı kəklikotu. 1 çay qaşığı duz

.

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi üçün Tərkibi. toyuq barabanı. limon. Narıncı. diş. sarımsaq. çay qaşığı. duz. bir. çay qaşığı. qara istiot. bir. çay qaşığı. zerdeçal. bir. desert qaşığı. yer qırmızı bibər. Narıncı. təz

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Asan Və Ləzzətli: 300 Kaloridən çox Olmayan 7 Yemək

Karnabahar gratin. Kalori - təxminən 250 kalori. Tərkibi:. Gül kələmi - 1 ədəd. Süd - 0,5 l. Krem - 100 ml. Sarımsaq - 3 diş. Sərt pendir - 100 q. Kərə yağı - 25 q. Dadmaq üçün duz. Zövqə görə üyüdülmüş ağ istiot. Pişirm

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

turlar.az

yay geyimləri 2025 hamilelikde qidalanma donlar 2025 xalq təbabəti gecəliklər plov reseptləri dil haqqinda atalar sözləri kosmetika yutube sac modelleri gozde olar porno novruz hakisdalari