Şirin qəhvə və çay vərdişindən QURTULMAĞIN YOLU
Mütəxəssislərin fikrincə, qəhvə və ya çayda şəkərin çox olması orqanizmdə təhlükə yaradır.
Milli.Az lent.az-a istinadən bildirir ki, hər şeydən əvvəl səhər çayınıza və ya günorta qəhvəsinə nə qədər şəkər əlavə etməyə alışdığınızı bilmək vacibdir.
Şəkər istehlakınızın miqdarını bildikdən sonra günü-gündən onu azalda biləsiniz. Əsas məqsəd istehlak etdiyiniz şəkərin miqdarını bacardığınız qədər azaltmaqdır. Bu sizə gün ərzində aktivliyinizə, əhvalınızın yerində olmasına kömək edəcək.
Milli.Az









Hər gün zeytun yağı içdi, başına elə şeylər gəldi ki
Heç evdə olmurdu, əcəl onu apardı' - Xuraman
Kainat gözəli' müsabiqəsinin qalibi bəlli oldu
Depressiyanın əsl səbəbi açıqlandı
Köplə yanaşı qızdırma da varsa, dərhal həkimə gedin
Fəxri adlar pulla satılır' - Almaxanım canlı yayımda FAKTLAR AÇIQLADI
Yatanda mədəniz qıcıqlanırsa, belə edin
İlin ən yaxşı aktrisası' mükafatını qazandı
Nə vaxt konservatoriya məzunlarını izləyib ulduz etdiniz bu ölkədə?' - Muraddan sərt tənqid
Telli ilə Zülfiyyə BARIŞDI
Təmizlik vasitələrinin üzərində bu simvollar yoxdursa, əsla istifadə etməyin
Oğlu Fərdi Tayfur üçün arxiv fondu yaratdı
Sibel Can nəvəsinə mövlud oxutdu - FOTOLAR