Şirin qəhvə və çay vərdişindən QURTULMAĞIN YOLU
Mütəxəssislərin fikrincə, qəhvə və ya çayda şəkərin çox olması orqanizmdə təhlükə yaradır.
Milli.Az lent.az-a istinadən bildirir ki, hər şeydən əvvəl səhər çayınıza və ya günorta qəhvəsinə nə qədər şəkər əlavə etməyə alışdığınızı bilmək vacibdir.
Şəkər istehlakınızın miqdarını bildikdən sonra günü-gündən onu azalda biləsiniz. Əsas məqsəd istehlak etdiyiniz şəkərin miqdarını bacardığınız qədər azaltmaqdır. Bu sizə gün ərzində aktivliyinizə, əhvalınızın yerində olmasına kömək edəcək.
Milli.Az









Megadeth' İstanbulda konsert verəcək
Xərçəngdən əziyyət çəkən yazıçı vəfat etdi
Ülviyyə özünə yarım milyonluq ev aldı
Zibilə atılan bu meyvə qabığı qırmızı ətdən 100 dəfə daha faydalıdır
Telefonu tualetə əsla aparmayın - 10 səbəb
Nadir xanımı və yeni doğulan nəvəsi ilə - Foto
Masterşef'in iştirakçısı qəza törətdi
ABŞ-də mətbəx mebeli ilə əlaqəli təhlükəli xəstəlik AŞKARLANDI
Dünyada ölümcül qrip sürətlə yayılır: nə məlumdur?
Baş ağrısını tez aradan qaldırmaq üçün sadə ÜSUL
Bir qutu enerji içkisinin fəsadları
Kənan İmirzalıoğlu deputat olmaq istəyir - İDDİA