Şirin qəhvə və çay vərdişindən QURTULMAĞIN YOLU
Mütəxəssislərin fikrincə, qəhvə və ya çayda şəkərin çox olması orqanizmdə təhlükə yaradır.
Milli.Az lent.az-a istinadən bildirir ki, hər şeydən əvvəl səhər çayınıza və ya günorta qəhvəsinə nə qədər şəkər əlavə etməyə alışdığınızı bilmək vacibdir.
Şəkər istehlakınızın miqdarını bildikdən sonra günü-gündən onu azalda biləsiniz. Əsas məqsəd istehlak etdiyiniz şəkərin miqdarını bacardığınız qədər azaltmaqdır. Bu sizə gün ərzində aktivliyinizə, əhvalınızın yerində olmasına kömək edəcək.
Milli.Az









İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Siyavuş Kərimidən Almaxanıma cavab: CƏFƏNGİYATDIR
Avroviziya'da səsvermə qaydaları dəyişdi
Kızılcık şerbeti'nə geri dönür
Roza: 'Məni dünyaya tanıdan mahnını oxumaq istəmirdim
Pərəstişkarlarının sürprizi Qaqanı ağlatdı - FOTO
Aktrisadan həyat yoldaşına eşq etirafı - Yaxşı ki, varsan
Mehin Hümbətovadan yeni mahnı - "Eşq otağı
Hindistanda 24 uşaq öskürək dərmanından öldü
İnternetdən yemək sifariş etməyin - SƏBƏB
Kim boynuna alacaq ki, rüşvət alıb yerləri satmışam' - Almaxanımdan AÇIQLAMA