Şokoladlı-kəsmikli piroq

Şokoladlı-kəsmikli piroqÇox dadlı və ətirli piroqdur, tez hazırlanır və hər zaman yaxşı alınır.
Tərkib:
- 100 qr şokolad
- 200 kəsmik
- 150 qr kərə yağı
- 3 x.q. xama
- 4 ədəd yumurta
- 1 stəkan un
- 1 stəkan şəkər tozu
- 1 ç.q. qabartma tozu
- 1 paket vanilli şəkər tozu
Hazırlanması:
1. Şokolad və yağ su hamamında əridilir.
2. 3 ədəd yumurta 1/2 stəkan şəkər tozu ilə çalınır, şokoladlı kütlə əlavə olunur, yaxşı qarışdırılır.
3. Un qabartma tozu ilə ələnir, kütləyə əlavə olunur, xəmir yoğrulur.
4. İçlik: kəsmik, 2 x.q. un, 1 ədəd yumurta, 1/2 stəkan şəkər tozu, vanilli şəkər tozu, xama blenderdə qarışdırılır.
5. Formanın dibinə yağ çəkilir. Xəmirin yarısı qoyulur, üzərinə içlik və sonra xəmirin qalan yarısı qoyulur.
6. Soba qabaqcadan 180 C qədər qızdırılır, piroq təxminən 25 dəqiqə bişirilir.
Nuş olsun!
Evdarliq.Az

Mətbəx     Baxılıb: 2167   Tarix: 20 may 2019
f Paylaş


Turlar.az

Oxşar xəbərlər

.

Toyuq əriştə şorbası

Hamı bilir ki, hamı sağlam olmaq üçün hər gün ilk yeməkləri yeməlidir. Toyuq şorbaları əla sağlam bir yemək seçimidir. Müxtəlif şorbalar var - düyü ilə, qarabaşaq yarması, əriştə və ya kartof ilə. İndi demək olar ki, hə

.

Şimal bölgəsinin ən fərqli yeməklərindən biri

Sürhüllü Azərbaycanın şimal-qərb zonasına, əsasən Qax, (İlisu, Sarıbaş, Ağçay, Qaşqaçay), Zaqatala və Balakən rayonlarına, qismən Quba, Xaçmaz və Gəncəbasar bölgələrinə məxsus xəmir yeməyidir. Xüsusilə qış aylarında yeyilə

.

Balqabaqlı Keks (Video)

Keçən yazımda sizə balqabaq püresinin reseptini yazmışdım. Bu gün isə onu istifadə edəcəyik və Amerikada bu fəsildə çox məşhur olan balqabaqlı keks bişirəcəyik. Bu keksin müxtəlif resepti var, mənim təqdim edəcəyim isə dəfələrl

.

Badımcan Salatı

Fərqli dadı olan bu salatı hamıya hazırlamağı məsləhət görərdim. Əminəm ki, çox bəyəniləcək. Lazım olan ərzaqlar:. 4-5 ədəd orta boy badımcan. 3 ədəd pomidor. 1-2 ədəd bibər. 250 qr toyuq döş əti. keşniş. şüyüd. bitki yağı

.

Asan Və Ləzzətli: 300 Kaloridən çox Olmayan 7 Yemək

Karnabahar gratin. Kalori - təxminən 250 kalori. Tərkibi:. Gül kələmi - 1 ədəd. Süd - 0,5 l. Krem - 100 ml. Sarımsaq - 3 diş. Sərt pendir - 100 q. Kərə yağı - 25 q. Dadmaq üçün duz. Zövqə görə üyüdülmüş ağ istiot. Pişirm

.

Kələm Salatı

Ərzaqlar. Kələm — 300 q. təzə pomidor — 4 əd. pendir (bərk sort) — 150 q. göyərti (şüyüd, cəfəri) — 50 q. duz – zövqə görə. mayonez. Hazırlanması. Kələm doğranır, duzlanır ,azacıq sıxılır ki bir qədər suyunu buraxsın. Pomidorla

.

Qara dəniz dadı: Kumak Recipe

Kuymak Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. kərə yağı. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. qarğıdalı unu. bir. su şüşəsi. Bu. (otaq temperaturunda). bir. Damğa. kəsmik. 1 çay fincanı. Qaynar su. bir. çay qaşığı silin

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

turlar.az

gelinlikler hamilelikde qidalanma geyim seçimi gozalti qaralar ucun maska ziyafət geyimləri 2025 qutab xemiri fitrə kimlərə verilir kosmetika dovsan uşaq şeirləri haxisdalar novruz bayramına aid bakışta zəhmət