Bu qidalarla xərçəng riskini azaltmaq olar - SİYAHI
Müəyyən qidaların müntəzəm qəbulu kolorektal xərçəngə tutulma riskini təxminən 30% artıra bilər. xəbər verir ki, kişilərdə xərçəng riskini azaltmağa kömək edən qidalar arasında əsasən aşağıdakılar tövsiyə olunur:. Antioksidantlarl
Gündə 6 dənəsini yemək bədəni dəmir və kalsiumla doldurur
Antioksidantlarla zəngin əncir südü immunitet sistemini gücləndirir. Əncir südündə olan antioksidantlar bədəni sərbəst radikalların zərərli təsirlərindən qorumağa kömək edir. -a istinadla xəbər verir ki, bu süd kalsium, maqneziu
Kosmetikada olan bu maddə yuxunuza haram qata bilər
Kaliforniya Universitetinin Kek Tibb Məktəbinin alimləri müəyyən ediblər ki, plastik qablaşdırmada və kosmetikada olan PFAS kimyəvi maddələri yuxunu tənzimləyən genləri poza bilər. bildirir ki, araşdırmanın nəticələri Environmenta
Hər gün tünd şokolad yeməyin fəsadları
Hər gün tünd şokolad yemək bəzi hallarda sağlamlıq üçün faydalı ola bilər, amma miqdar və digər şərtlər önəmlidir. tünd şokoladın faydaları və mümkün risklərini sizə təqdim edir:. Faydaları:. Antioksidantlar: Tünd şokola
Günəbaxan yağının faydaları
Günəbaxan yağı, tərkibində olan E vitamini, omeqa yağ turşuları və müxtəlif antioksidantlar sayəsində sağlamlıq üçün bir çox faydalar təklif edir. Bitki mənşəli olması və qidalara xüsusi dad əlavə etməsi ilə geniş istifad
Gündüz qısaca yatmağın FAYDALARI
İnsanlar bəzən çox yorğun olduqları zaman günü hansı saatı olmasının fərqi olmadan yuxuya dalırlar. Bəzən qısa yuxuya getmək insan üçün çox xeyirlidir. -ə istinadən bildirir ki, uxu ehtiyacı ilk növbədə iki fizioloji prosesl
Təhlükəli 8 çiçək - Bu çiçəkləri bağınızda əkməyin
Bağçanıza əkməkdən çəkinməli olduğunuz bəzi bitkilər müxtəlif səbəblərdən problem yarada bilər: zəhərli olmaları, invaziv davranışları, allergik reaksiyalara səbəb olmaları və ya bağçanıza zərər vermə potensialı ilə. qaçınmal
"1 qaşığı şəfa mənbəyidir, bütün xəstəlikləri yox edir
Sağlam həyata addım atmaq istəyənlərə təkliflər təqdim edən Prof. Dr. Canan Karatay min illik şəfa mənbəyi adlandırılan yeməyin hər zaman nizamlı istehlak edilməsinin lazım olduğunu vurğulayıb. Hər kəsin evində olan və adətə