sebet.az onlayn maqazin

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroq

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroqƏrzaqlar:Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroq

500 q hazır yağlı xəmir

İç üçün:

4 ədəd alma

1/2 st qoz ləpəsi

1/2 st kişmiş

2 x.q şəkər tozu

50 q kərə yağı

Üstü üçün:

2 ədəd yumurta

2 x.q şəkər tozu

1 paket vanil

200 q 33%-li qaymaq

Üstünə səpmək üçün(Zövqə görə istəsəniz səpməyə bilərsiniz)

1 x.q şəkər tozu

1/2 ç.q darçın

Hazırlanması:

Xəmiri soyuducudan çıxardırıq donu açılır.

İçi hazırlayaq. Almanı yuyub qabığını soyub dörd bölüb nazik doğrayırıq.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroqKişmişi təmizləyib yuyuruq.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroqQozu xırda doğrayırıq.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroqTavaya kərə yağını töküb əridirik.

Doğradığımız almaları yağa tökürük. 2-3 dəqiqə qarışdırdıqdan sonra 2 x.q şəkər tozu əlavə edirik.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroqSonra qoz ləpəsini və kişmişi də əlavə edib 2-3 dəqiqə qarışdırıb götürürük. Qalır soyuyur.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroqÜstünü hazırlayaq. Yumurtanı mikserlə köpüklənənə qədər çalırıq.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroq2 x.q şəkər tozunu və vanili  əlavə edib çalırıq.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroqSonra qaymağı əlavə edib çalırıq.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroqÜstünə səpmək üçün darçınla şəkər tozunu qarışdırırıq.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroqYan tərəfləri 20-22 sm olan kvadrat qab götürürük. Xəmiri qabın içinə yerləşdiririk. Çəngəl ilə dəstəkləyirik.,

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroqƏvvəlcə almalı içliyi töküb yayırıq.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroqSonra qaymaqlı üstlüyü töküb yayırıq.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroqƏn son darçınlı şəkər tozunu səpirik.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroq200 dərəcə qızdırılmış sobada 45 dəqiqəyə bişiririk.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroqPiroq soyuduqdan sonra kəsib süfrəyə verə bilərsiniz.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroqNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 3300   Tarix: 21 oktyabr 2013
f Paylaş
Şərh yazmaq üçün sayta daxil olun.


DİGƏR XƏBƏRLƏR

Fəsəli

21 oktyabr 2013 2640

Kakaolu kakoslu qurabiyə

21 oktyabr 2013 2515

Rafaello

21 oktyabr 2013 1888

Duzlu qurabiyə

21 oktyabr 2013 1856

Şəki oyması (Fətir)

21 oktyabr 2013 3002

sebet.az onlayn maqazin mp3 yukle
Mp3 yukle sayti


turlar.az
avia biletler

geyimler aksessuarlar kosmetika mehsullari reseptler banan pirojnasi qaynar qazan gözəllik məhsulları veten haqqinda atalar sözləri xeberler son xeberler kosmetika eqreb bircu yuxu yozma reng görmek