Yağlı xəmirdən ciyərli pirojna

Yağlı xəmirdən ciyərli pirojnaƏrzaqlar: Yağlı xəmirdən ciyərli pirojna

1 kq yağlı xəmir
1 ədəd yumurta

İçlik:

500 q çiyər
3 ədəd baş soğan
3 x.q əridilmiş kərə yağı
Duz

Hazırlanması:

Xəmiri soyuducudan çıxarırıq. Xəmirin buzu açılana qədər içlik hazırlayırıq. İçliyi hazırlayırıq.

Bax. Ciyər qovurması.  Hazır ciyər qovurmasını ət maşınından keçiririk.

Yağlı xəmirdən ciyərli pirojnaHər kvadrata 1 dolu xörək qaşığı içlik qoyub bükürük.

Yağlı xəmirdən ciyərli pirojnaQaba kağız sərib pirojnaları aralı yığırıq. Üzünə yumurta çəkirik.

Yağlı xəmirdən ciyərli pirojna220 dərəcə qızdırılmış sobada üzü qızaranadək bişiririk.

Yağlı xəmirdən ciyərli pirojnaNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 5674   Tarix: 07 oktyabr 2013
f Paylaş

Digər yazılar

Yumurta ilə qozlu toyuq salatı

Ərzaqlar: . 200 q toyuğun döş əti . 3 ədəd yumurta . 1 ədəd qırmızı soğan . 1/2 st qoz ləpəsi . Mayonez . Duz . İstiot . Hazırlanması. Toyuğun döş ətini duz töküb suda bişiririk. Soyuduqdan sonra doğrayırıq. Qozu ya blenderdə

Şirvan qutabı (çudu)

Ərzaqlar: . Xəmir üçün:. 1 kq un,. 3 yumurta,. 250 q kərə yağı,. 1 st süd,. 2 x.q xama,. 1 ç.q quru maya,. 1ç.q dolu duz. İçlik üçün:. Qiymə (Bax. Qiymənin hazırlanması) (Kartof püresi ya da ət ilə. kartof qarışıq içlik qoy

Kolbasa ilə pendirli börək

Ərzaqlar: . 4 ədəd hazır yuxa . 1 st süd . 1/3 st bitki yağı (İstəsəniz əlavə olaraq 1-2 x.q ərinmiş kərə yağı da tökə bilərsiniz.) . 2 yumurta (sarısı üzünə) . Küncüt . İç: . Kolbasa . Pendir . Hazırlanması:. Südü, yağ

Qiyməli gül börək

Ərzaqlar:. 2 ədəd hazır yuxa. 1/2 st süd. 1/3 st bitki yağı (İstəsəniz əlavə olaraq 1-2 x.q ərinmiş kərə yağı da tökə bilərsiniz. 1 ədəd yumurta (sarısı üzünə). Çörək otu. İç üçün:. 500 q qiymə – Bax. Qiymənin hazırlanması

Paxla şorbası

Ərzaqlar:. 1 st quru paxla. 3 ədəd baş soğan. 2 x.q əridilmiş kərə yağı. 5-6 ədəd alça turşusu. 1 x.q un. 1 ədəd yumurta. Keşniş. Duz. Istiot. Hazırlanması:. Soğanın qabığını soyub yuduqdan sonra xırda doğrayırıq. Yağ v

Atlama, Doğramac

Ərzaqlar:. 1 l qatıq. 2 st su. 3 ədəd xiyar. 1 balaca dəstə keşniş. 1 balaca dəstə şüyüd. 1 balaca dəstə göy soğan. 1 balaca dəstə reyhan. Zövqə görə duz. Hazırlanması:. Göyərtiləri təmizləyib yuduqdan sonra xırda doğrayırıq

Ovduq

Ərzaqlar:. 1 l qatıq. 2 st su. 3 ədəd xiyar. 1 ədəd yumurta. 1 balaca dəstə keşniş. 1 balaca dəstə şüyüd. 1 balaca dəstə göy soğan. Zövqə görə duz. Hazırlanması:. Göyərtiləri təmizləyib yuduqdan sonra xırda doğrayırıq. Xiyar

Ətli doğramac

Ərzaqlar:. 1 l qatıq. 2 st su. 3 ədəd xiyar. 2 ədəd yumurta. 100 q bişmiş mal əti. 1 balaca dəstə keşniş. 1 balaca dəstə şüyüd. 1 balaca dəstə göy soğan. Zövqə görə duz. Hazırlanması:. Göyərtiləri təmizləyib yuduqdan sonr

Kələkoş

(1 nəfərlik). Ərzaqlar: . 1 st qatıq. 2/3 st su. 1 ədəd yumurta. 1ç.q un. 1 ç.q nanə. Duz. 10 q kərə yağı. Hazırlanması:. Qazana qatığı, yumurtanı və unu əlavə edib yaxşı qarışdırırıq. Suyu, nanəni və duzu əlavə edib qarışdırırıq

turlar.az

sonxeber.az sade makiyaj sekilleri aksessuarlar qadın geyimi günün kombini şəkillər qırmızı xalça milli yeməklər kosmetika seyid taleh insan cekisine gore qan faizi