Yağlı xəmirdən gilaslı pirojna
Ərzaqlar:
1 kq yağlı xəmir
1 st gilas (təzə,ya kampotun içindən çıxarılmış ya da dondurulmuş)
1 ədəd yumurta
2 x.q kokos
2 x.q şəkər tozu
Hazırlanması:
Xəmiri buzxanadan çıxardırıq buzu açılır. Gilasın çəyirdəyini çıxardırıq.
Xəmirin hər bir kvadratı şəkildəki kimi kəsirik.
Xəmiri uclarından içəri doğru qatlayırıq. Ortada xəmirin uclarını şəkildəki kimi bərkidirik.
Xəmirin yumulan hissələrinə gilasdan qoyuruq.
Hazır pirojnaları kağız sərilmiş qaba yığırıq.
Xəmirin üstünə yumurta çəkib şəkər tozu və kokos səpirik.
220 dərəcə qızdırılmış sobada tamam qızaranadək bişiririk.

Nuş olsun!









Əməkdar artist Özbəkistanda yeni il şənliyində - FOTO
Taro Emir Tekin Hülya Avşarla eyni layihədə
Qızı Vasif Məhərrəmliyə qadağa qoydu
Fanatının 100 minlik təklifini rədd etdi
Qarsız qış sağlamlığımıza zərər vurur - Psixiatr
Dünyanın ən sağlam qidası şüyüd imiş... - SİYAHI
Dondurulmuş ət nə qədər müddət saxlanıla bilər?
Nadir Qafarzadə baba oldu - Foto
Orhan Gencebayın həyatı film olacaq
Kristina Aqilera Eyfel qülləsinin liftində qaldı
2025-ci ilin ən məşhur aktyorları açıqlandı - SİYAHI
Dar geyinən qadınlara xəbərdarlıq
Saç tökülməsinə səbəb olan 9 mühüm faktor – xəbərdarlıq
Şəbnəm Tovuzlunun oğlu ÇEMPİON OLDU
Çayxorlara pis xəbər