Yağlı xəmirdən gilaslı pirojna

Yağlı xəmirdən gilaslı pirojnaƏrzaqlar:Yağlı xəmirdən gilaslı pirojna

1 kq yağlı xəmir
1 st gilas (təzə,ya kampotun içindən çıxarılmış ya da dondurulmuş)
1 ədəd yumurta
2 x.q kokos
2 x.q şəkər tozu

Hazırlanması:

Xəmiri buzxanadan çıxardırıq buzu açılır. Gilasın çəyirdəyini çıxardırıq.

Xəmirin hər bir kvadratı şəkildəki kimi kəsirik.

Yağlı xəmirdən gilaslı pirojnaXəmiri uclarından içəri doğru qatlayırıq. Ortada xəmirin uclarını şəkildəki kimi bərkidirik.

Yağlı xəmirdən gilaslı pirojnaXəmirin yumulan hissələrinə gilasdan qoyuruq.

Yağlı xəmirdən gilaslı pirojnaHazır pirojnaları kağız sərilmiş qaba yığırıq.

Yağlı xəmirdən gilaslı pirojnaXəmirin üstünə yumurta çəkib şəkər tozu və kokos səpirik.

Yağlı xəmirdən gilaslı pirojna220 dərəcə qızdırılmış sobada tamam qızaranadək bişiririk.

Yağlı xəmirdən gilaslı pirojnaYağlı xəmirdən gilaslı pirojnaNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 4128   Tarix: 08 oktyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Kəsmikli Bananli Tort

Ərzaqlar. 4 yumurta . 350 qram şəkər . 180 qram un . 5 xörək q. kakao tozu . 1 paket qabartma tozu . 4 xörək q. qaynar su . 250 qram kəsmik . 15 qram jelatin . 500 qram 33 %-li qaymaq . 4 ədəa banan . 100 qram tünd şokolad

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Kələm Salatı

Ərzaqlar. Kələm — 300 q. təzə pomidor — 4 əd. pendir (bərk sort) — 150 q. göyərti (şüyüd, cəfəri) — 50 q. duz – zövqə görə. mayonez. Hazırlanması. Kələm doğranır, duzlanır ,azacıq sıxılır ki bir qədər suyunu buraxsın. Pomidorla

.

Qədim yeməyimiz xaşlama resepti

Tərkibi:. 1 kq sümüklü ət (qoyun,quzu və ya mal). 5 ədədsoğan. 7 ədəd kartof. 3-4 ədəd bolqar bibəri. 2-3 ədəd pomidor. 2 ədəd dəfnə yarpağı. 1 çimdik qırmızı acı bibər tozu. duz, istiot. Hazırlanması:. İlk öncə ətı doğrayı

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Şəfaverici Itburnu Içkisi – Resept

E vitamini ilə zəngin olan itburnu bitkisinin dəri üçün də faydalı olduğu məlum olub. Hətta bir çox dəriyə qulluq vasitələrinin tərkibinə itburnu ekstraktı və yağı əlavə edilir. Bu bitkini olduğu kimi yemək bir qədər çətindir

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Padimcan pancake resepti

Nə vaxtsa badımcanlı pancake alacaqsınız? Damağınızı qıracaq dadlı bir reseptlə buradayıq. Çalışdığımız dadlardan birindən badımcanlı pancake resepti. Gündüz masası üçün, çayın yanında, qonaqlarınıza yemək və ya isti qəlyanalt

turlar.az

kosmetik vasiteler adlarin menasi qadin dunyasi qadindunyasi qadinin arxadan olmasi əllərə qulluq cennet almasinin hazirlanmasi kosmetika qiz burcu naz mila baliq nağıllar kondom