Yağlı xəmirdən gilaslı pirojna
Ərzaqlar:
1 kq yağlı xəmir
1 st gilas (təzə,ya kampotun içindən çıxarılmış ya da dondurulmuş)
1 ədəd yumurta
2 x.q kokos
2 x.q şəkər tozu
Hazırlanması:
Xəmiri buzxanadan çıxardırıq buzu açılır. Gilasın çəyirdəyini çıxardırıq.
Xəmirin hər bir kvadratı şəkildəki kimi kəsirik.
Xəmiri uclarından içəri doğru qatlayırıq. Ortada xəmirin uclarını şəkildəki kimi bərkidirik.
Xəmirin yumulan hissələrinə gilasdan qoyuruq.
Hazır pirojnaları kağız sərilmiş qaba yığırıq.
Xəmirin üstünə yumurta çəkib şəkər tozu və kokos səpirik.
220 dərəcə qızdırılmış sobada tamam qızaranadək bişiririk.

Nuş olsun!









Gəlinimin xınasında öz musiqiçilərim məndən pul aldı' - Nazilədən etiraf
Alzheimerlə mübarizədə yeni ümid
Su qabı alanda altına baxın - 304 və ya 316 rəqəmi yoxdursa
89 yaşlı dietoloq bir gündə nə yediyini açıqladı: Yeganə əl çəkə bilmədiyi şey
Stress kişilərdə xərçəng yaradır
Pekkanda xərçəng aşkarlandı
Mənə pis rəy yazdıranlar elə öz həmkarlarımdır' - Əməkdar artist
İsrail istehsalı 'Bad Boy' filmi ikinci mövsümünü çəkəcək
Hülya Avşar ekranlara qayıdır
Azadlığa çıxan Rəqsanədən ilk AÇIQLAMA - 'Çox sevincliyəm
Durovu bu görüntüyə görə ələ saldılar - FOTO
"Halal pivə"lərlə bağlı həkimdən xəbərdarlıq
Eurovision' iştirakçıları olan əkiz bacılar evdə ölü tapıldı - FOTO
Hər kəsin etdiyi təhlükəli səhv: Bu yeməkləri ikinci dəfə isitməyin
Qışda qadınlarda istəksizliyin səbəbi açıqlandı