5 Qoz yeyin və 4 saat gözləyin.! Orqanizminizdə ne baş verecek inanmayacaqsınız!!!
Yunanlar qoza haqlı olaraq "SUPER QİDA" adı veriblər. Fosfor, kalium, maqnezium, kalsium, kükürd, dəmir, manqan, sink, linol turşusu, karotin, aşılayıcı maddələr, A, B1, В2, В12, В15, K, E, PP, vitamini İlə, həmçinin orqanizmin möhkəmləndirilməsi və sağlamlığının qorunması üçün səmərəli vasitə - bunların hamısı qozda var.
Qadinsaytı.az SaqlamHeyat.az-a istinadən qozun faydalarını təqdim edir...
Əgər qısa müddət ərzində,beyninizin işini gücləndirmək, saç, dırnaq, dərininzin vəziyyətni yaxşilaşdırmaq istəyisənizsə o zaman 5 qoz ləpəsi yemək lazımdır...
Şəkərli diabet, xərçəng, ürək-damar xəstəlikləri riskini azaltmaq üçün məhz bu qədər həkimlər bu qiymətli məhsulu tövsiyə edirlər.
1.Orqanizmdən zərərli maddəliri çıxarmaq və neytrallaşdırmaq istəyiriksə,o zaman bu qarışığı içməliyik:Süd,bal və qoz.
Xırdalanmış qozu bal və südlə qarışdırdığınız zaman ,əmələ gələn qarışıq sizi sətəlcəm və bronxitdən azad edəcək.
2.Xırdalanmış qozu qatıq və kişmişlə qarışdırıb yediyiniz zaman bu sizin sinir sisteminizin möhkəmləndirilməsinə, qaraciyər, ürək əzələsinin sağlamlaşdırılmasına əla vasitədir. Bu qarışığı ahıl yaşda olan insanlar istifadə etdikdə isə, görmə itiliyinin artmasına səbəb olacaq.
3.Uşaqlarda qoz, düzgün əqli inkişafı, anemiyanın profilaktikası və müalicəsi, yaxşı yaddaşı və eləcə də qurdqovan kimi istifadə oluna bilər.
f Paylaş








Telefonu tualetə əsla aparmayın - 10 səbəb
Nadir xanımı və yeni doğulan nəvəsi ilə - Foto
Masterşef'in iştirakçısı qəza törətdi
ABŞ-də mətbəx mebeli ilə əlaqəli təhlükəli xəstəlik AŞKARLANDI
Dünyada ölümcül qrip sürətlə yayılır: nə məlumdur?
Baş ağrısını tez aradan qaldırmaq üçün sadə ÜSUL
Bir qutu enerji içkisinin fəsadları
Ən faydalı ət
Kənan İmirzalıoğlu deputat olmaq istəyir - İDDİA
Meray Keri illərdir birinciliyini qoruyur
"Avroviziya 2026"da 35 ölkə çıxış edəcək
Hər daş atana fikir verməyin' - Mənsum İbrahimov
Protein tozları həqiqətən lazımlıdır? - Mütəxəssisdən açıqlama
İllərdir səhv bilinir - Eyni yerdə saxlayanda bir-birini çürüdən məhsullar