İtinizi bu qidalardan UZAQ TUTUN
Düzgün qidalanma ev heyvanınızın sağlamlığında və rifahında əsas rol oynayır. . -a istinadən xəbər verir ki, təbii qidalar balanslaşdırılmış və xüsusi olaraq ev heyvanınız üçün uyğundur, . Süni əlavələr və konservantla
Tanınmış dietoloqdan arıqlamaq istəyənlərə MƏSLƏHƏTLƏR
Rusiyalı tanınmış dietoloq Yelena Kalen arıqlamaq istəyənlərə məsləhətlər verib. -a istinadən xəbər verir ki, dietoloq bildirib ki, artıq çəkidən azad olmaq üçün qızardılmış ət məhsullarından, pomidordan, badımcandan v
Bu suları içən insan sağlam ola bilməz
Hər gün qazlı, şirin, satışda olan sulardan içənlərdə sağlamlıqdan söhbət gedə bilməz. "Medicina"ya istinadən xəbər verir ki, dietoloq Yuliya Buryakova bu suların öldürücü olduğunu deyib. Göz şişkinliyini arada
Bir ovuc fındığın gücü: O nələrə qadirdir?
100 qr fındıqda 628 kalori var. Gün ərzində bir ovucdan çox fındıq yemək isə artıq çəkiyə səbəb olur. -a istinadən bir ovuc fındığın insan orqanizmi üçün faydalarını təqdim edir:. - Bədəni gücləndirir. -Yorğunluğu arada
Hər gün sarımsaqlı su içsək, orqanizmdə nə baş verər?
Su balansı bədənin normal fəaliyyətini təmin etməyə kömək edir. . -a istinadən bildirir ki, mütəxəssislər sarımsaq suyu içməyi məsləhət görürlər. Limonlu suyu belə içmək olmaz- 4 mənfi təsiri . Ürək xəstəliyi riskiniz
Birdəfəyə nə qədər kabab yemək olar?
"Sağlam insan bir dəfəyə 150 qramdan artıq kabab qəbul etməməlidir. Ət nə qədər yağlı olsa, porsiya da bir o qədər kiçik olmalıdır". -a istinadən xəbər verir ki, bu barədə Moskva Səhiyyə Departamentinin dietoloq
Təzyiqi olanlar bunları yesin
Yüksək təzyiq (hipertoniya) 40 yaşdan sonra bir çox insanlarda rast gəlinir. Təzyiqi dərmanla yanaşı bitki və quru meyvələrlə də salmaq mümkündür. axşam.az-a istinadən təzyiq xəstələri üçün lazımlı olan quru meyvələri təqdi
Pilləkənlə qalxmaq ani ölüm riskini azaldır - ARAŞDIRMA
Britaniyalı alimlər müəyyən ediblər ki, müntəzəm olaraq pilləkənlə qalxmaq insan ömrünü xeyli uzada bilər. -a istinadən xəbər verir ki, bu elmi işin nəticələri Avropa Kardiologiya Cəmiyyətinin (ECS) saytında dərc olunub