Badımcan kotleti
Ərzaqlar:
8 ədəd badımcan
3 ədəd yumurta
3 ədəd baş soğan
1 x.q un
Zövqə görə duz və istiot
Qızartmaq üçün zeytun yağı
Zövqə görə istəsəniz nanə və sarımsaq əlavə edə bilərsiniz.
Hazırlanması:
Badımcanın qabığını soyub yuduqdan sonra böyük hissələrə bölürük.
Doğranmış badımcanı ət maşınından keçirib tənzifdə sıxıb acı suyunu çıxarırıq.
Soğanın qabığını soyub yuduqdan sonra ət maşınından keçirib tənzifdən sıxıb acı suyunu çıxarırıq.
Badımcan, soğan, yumurta, un, duz və istiotu bir qaba töküb yaxşı qarışdırırıq.

Tavaya yağ töküb qızdırdıqdan sonra qarışıqdan 1 x.q töküb kotlet formasına salırıq.
Qarışığın hamısını bu şəkildə tavaya tökürük. Hər iki üzünü qızardırıq.
Badımcan kotletimiz hazırdır.
Nuş olsun!









Özbaşına atılan ağrıkəsicilər böyrəklərin "evini yıxır" - Açıqlama
Dərmansız yüksək təzyiqin qarşısını belə alın - Kardioloqdan məsləhət
Oğluma ata ola bilmədim' - Gülüstan Əliyeva
Bir dəfə ək, illərlə yığ – eyni kökdən dəfələrlə məhsul verir
Su, yaşıl çay və kefiri unudun - Ən sağlam içki bu imiş
Ozan Güven həbs olunacaq
Mehman məndən qat-qat aşağı adamdır' - Ələkbər
Türk aparıcının canlı yayımda halı pisləşdi
Qazaxıstanlı məşhur bloger hicabını açdı - FOTO
Hər bölümdən 4 milyon qazanacaq
Vüqar Muradov xəstəxanalıq oldu
Xaşdan daha təsirli şorba - Sümükləri beton kimi bərkidir
Gündə bir qaşıq yemək lazımdır - Bədəni cavanlaşdırır, xəstəliklərdən qoruyur
Qəbizliyi aradan qaldırmaq üçün ən yaxşı təbii RESEPT
Bu virus 172 nəfərin həyatına son qoydu - Heyvanlardan yoluxur